PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 20. јул 2016.

Wizz Air-om i tokom letnje sezone do Dortmunda utorkom i subotom

Wizz Air-om do Dortmunda ipak 2x nedeljno (foto: Fly from Niš)
Mađarska niskotarifna avio-kompanija odlučila je da smanji broj letova za Dortumund i pre zvaničnog početka tokom letnjeg reda letenja na 2 leta nedeljno(utorkom i subotom) umesto kako je ranije bilo najavljeno da će leteti 3 puta nedeljno(utorak, četvrtak i subota). Wizz Air-a sa novom linijom ka Dortmundu startuje tačno za mesec dana, a prvi avion poleće iz Niša 20.avgusta.

U odgovoru koji je dobio Fly from Niš, Wizz Air navodi da je smanjivanje broja letova posledica toga da se putnicima omoguće najniže moguće cene avio karata. Wizz Air zasada ostaje pri odluci da to budu dva leta nedeljno, ali ne isključuje mogućnost povećanja broja letova ka Dortmundu u narednom periodu.
- Wizz Air uvek prati rezultate svojih linija kako bi omogućio da najpopularnije destinacije uvek imaju najniže moguće cene karata. Linija iz Niša za Dortmund će ipak biti obavljana dva puta nedeljno u početku, ali ćemo u Wizz Air-u pratiti njene rezultate i videćemo da li postoji potreba da ova frekvencija bude povećana kasnije. - navodi se u odgovoru ove avio-kompanije dostavljeno našem portalu
Da podsetimo da će Wizz Air na ovoj destinaciji leteti i tokom zimske sezone dva puta nedeljno, utorkom i subotom.

Želeli bi smo takođe da Vas informišemo ako ste već eventualno planirali da Dortmund tokom letnjeg perioda bude Vaš konekcioni aerodrom, da pogledate koje su to sada moguće direktne konekcije preko ovog aerodroma dalje ka Evropi ovde.


Tekst. A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар