PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 12. јул 2016.

Avramović: Wizz Air je Niš svrstao u sam vrh aerodroma bez jednog plaćenog penala

Ilustracija (foto: Fly from Niš)
Prvi niskotarifna avio-kompanija koja je pokrenula sve letove iz Niša, mađarski Wizz Air, posle više od godinu dana letenja iz Niša veoma je zadovoljan opsluživanjem aviona i naš aerodrom svrstao u sam vrh aerodroma koji do sada nisu platili niti jedan penal .

Prema rečima direktora RRA JUG, Bojana Avramovića niški aerodrom do sada nije niti jedan penal platio Wizz Air-u za razliku od Skoplja koji godišnje na penale izdvaja 25 hiljada evra.
- Zadovoljstvo je kada čujete od Wizz Air-a da je aerodrom Niš po airport performance-u u samom vrhu, jer nije imao ni jednu najmanje incidentnu situaciju. Niti jedan udar ptice, ni jedno kašnjenje. Sve funkcioniše perfektno. Aerodrom nije imao ni jedan naplaćeni penal od strane Wizz Air-a za razliku od aerodroma u Skoplju plaća oko 25 hiljada evra godišnje raznoranih penala od 10 do 50evra po slučaju, dođaju i sl. - izjavio je Avramović gostujući u TV Zona Plus
Avramović je istakao da ni Wizz Air, a ni Ryanair ne bi pokretali svoje letove iz Niša da aerodrom na tom polju bezbednosti i pružavanja usluga ne ispunjava sve neohodne uslove za normalan rad.

Podsetićamo Vas da Wizz Air sa niškom aerodroma leti na redovnim linijama do Bazela i Malmea, a da od 1. odnosno 20.avgusta startuje sa novim destinacijama i to do Memingena, Ajndhovena i Dortmunda. Najveća niskotarifna avio-kompanija pokrenuće svoj prvi let za Berlin 4. septembra, dok će od zimskog reda letenja startovati do Diseldorfa (Weeze), Bratislave i Milana (Bergamo).


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus

Нема коментара:

Постави коментар