Пређи на главни садржај

Transfer putnika od/do aerodroma Memingen do/od Minhena

ilustracija (foto: allgau-airport-express.de)
Liniju Wizz Air-a do aerodroma Memingen uglavnom koriste putnici koji svakog utorka i subote idu do Minhena ili dolaze iz ovog grada u Niš.

Do Minhena sa i do aerodroma Memingen moguće je stići bus prevozom ili taksijem u zavisnosti od želje samih putnika. Sa aerodroma Memingen putnici mogu da koriste usluge dva autobuska prevoznika Allgaeu Airport Express i Flixbus. Ovi prevoznici nude različite cene karata, ali i različit red vožnje. Cena karte kod Flixbus-a je se kreće u proseku od 11 evra u jednom pravcu i njihov red vožnje ne nudi neke velike opcije da možete da provedete bukvalno ceo vikend u Minhenu. Sa druge strane Allgau Express je nešto skuplji i cena karte u jedno pravcu iznosi 15 evra*, stim što ovaj prevoznik ima kvalitetniji red vožnje, a takođe je parter za Wizz Air-om tako da oni prilagođavaju svoje polaske sa redom letenja Wizz Air iz ili do Memingena.

Ukoliko Vam više odgovara taksi prevoz cene ovih usluga su značajno skuplje i u proseku se kreću oko 200evra za jedan pravac u zavisnosti koju taksi kompaniju odaberete. U opciji vam je i usluga Bla Bla Car. Na Vama je da odlučite da šta vam više odgovara.


*cena karte preko sajta Allgau Express, ukoliko rezervišete preko sajta Wizz Air-a karta je nešto skuplja** ažurirano april, 2018.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

 1. Анониман24. јул 2016. 13:45

  Koliko je pouzdana ova informacija da ce transfer Minhen-Memingen da se pomeri sa 5:40 na 4:40? Koga ste tacno kontaktirali u vezi sa tim? Upravo mi je stigao mail od WizzAira o promeni termina letenja i bas sam se nasao u problemu oko organizacije puta. Verujem da nisam jedini koga ovo interesuje.
  Unapred hvala na odgovoru.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Pa naravno da je pouzdana, jer je pomenuta kompanija kontaktirana, što smo i naveli u tekstu, od strane nas. Oni ce do početka letova WIzz-a do Memingena uskladiti svoj polazak.

   Избриши
 2. ..jos da se seti neko u Nisu da obezbedi da BILO KOJI bus sa AS Nis nakon sletanja aviona iz Basela krene BILO GDE ka drugim gradovima......

  ОдговориИзбриши
 3. Da li autobus staje u Minhenu negde u centru ili u blizini Olimpijskog stadiona? Pitam zbog hotela koji sam iznajmi.

  ОдговориИзбриши
 4. A jel zna neko kakve su cene renta car-a cula sam da nije skupo...?

  ОдговориИзбриши
 5. Da li neko zna najoptimalniji transfer od Minhena do aerodroma Memmingen u ranim jutranjim satima, obzirom da Flix vozi tek od 8, a poletanje je u 8? Let je subotom, u septembru.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovana,
   pažljivo pročitajte tekst.
   Flixbus nije jedini način prevoza.
   Srdačan pozdrav,
   Portal Fly from Niš

   Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - MART / APRIL 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom marta i aprila meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Mart / April Ryanair 9,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Mart / April Ryanair 14,99€ / 19,99€ Malta(MLA) Mart / April Ryanair 19,97€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 25,19€ / 37,09€ Bazel Miluz(MLH) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Mart / April Wizz Air 2939 RSD / 3519 RSD Memingen(FMM) Mart / April Wizz Air 2349 RSD / 3519 RSD Malm