PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 21. јул 2016.

Bulatović: Nove linije su šansa za privlačenje stranih investitora u Niš

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Gradonačelnik Niša Darko Bulatović nedavno je izjavio da će se grad više angažovati oko saradnje sa gradovima u Evropi odakle će građani ovog dela Srbije moći već od 1.novembra da lete na ukupno 9 destinacija.

On je istakao da je ponosan što će aerodrom imati 9 destinacija, jer je prethodno veliki posao urađen da bi se do toga stiglo i da će dalji razvoj aerodroma biti dobar i za dalji razvoj grada. 
- Pokušaćemo da ostvarimo saradnju i sa tim gradovima, da ispratimo i tu investiciju ,jer smatram da je i to investicija ulaganje u naš aerodrom. Što više putnika to više para u budžetu grada i tog preduzeća. -izjavio je nedavno gradonačelnik Niša u intervju za TV Zonu Plus
Podsetimo da strani investitori, koji posluju u ovom delu Srbije, redovno dolaze svojim avionima na koristeći usluge aerodroma prilikom obilaska svojih fabrika poput Johnos Electric-a, Mischelin-a, Beneteon-a. Najavu za korišćenjem usluga aerodroma "Konstantin Veliki" u oblati kargo transporta najavila je i fabrika duvana Niš "Philip Morris" koja je spremna da doprema svoju robu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / TV Zona Plus

Нема коментара:

Постави коментар