PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 18. јул 2016.

Wizz Air ispunjava svetski standard u oblasti bezbednosti

Bezbednost je Wizz Air-ov prioritet ; ilustracija (foto: Fly from Niš)
Wizz Air je primio IOSA (Operational Safety Audit) registraciju koju izdaje IATA (Međunarodna asocijacija vazdušnog saobraćaja), što predstavlja značajan reper u oblasti bezbednosti avio kompanija.

Tim povodom generalni direktor Wizz Air-a Jožef Varadi istakao je da je Wizz Air posvećen ostvarivanju najviših standarda i da je bezbednost u tom smislu prioritet broj jedan.

- Wizz Air je posvećen ostvarivanju najviših standarda u svim oblastima poslovanja. Ponosni smo na IOSA registraciju koja potvrđuje bezbednosnu kulturu koju smo uspostavili unutar kompanije. Bezbednost je naš prioritet broj jedan i putnici mogu da lete sa nama veoma jeftino znajući da su u sigurnim rukama. - rekao je Varadi
Od početka letova u 2004. Wizz Air je posvetio dosta vremena i resursa da osigura bezbednosnu kulturu i procedure i omogući trening i razvoj svojih zaposlenih na najvišem nivou. IOSA program je svetski standard u oblasti bezbednosti avio-kompanija koji procenjuje kontrolu bezbednosti, kontrolu sistema i procedura. Procenu Wizz Air-a obavila je revizorska organizacija AQS, jedna od šest ovlašćenih od strane IATA. 


Fly from Niš / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар