PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 31. октобар 2016.

Beč je od danas konačno bliži uspostavljanjem linije do Bratislave (foto, video)

3.linija u ponudi Ryanair-a od danas je zvanično krenula (foto: Fly from Niš)
 Na aerodromu "Konstantin Veliki" i danas je bilo svečano zbog pokretanja nove linije iz Niša do Bratislave, odnosno ukupno treće u ponudi ovog niskotarifnog avio-prevoznika. Putnike su dočekali pored predstavnika aerodroma i grada, ambasadorka Slovačke u Srbiji i ministar trgovine, turizma i telekomonikacija Rasim Ljaljić.

Ministar Ljaljić rekao je danas na nema ni jedne oblasti gde tako nisu usko povezane kao što je saobraćaj i turizam, gde ovo predstavlja priliku za dalji razvoj ovog dela Srbije.
- Stvoren je jedan glavni preduslov da se Niš kao turistički centar ovog regiona dalje razvija i povećava svoj turistički promet, posebno kada govorimo o inostranim turistima. - istakao je Ljaljić
Među prvim putnicima i prvi inostrani turisti
(foto: Fly from Niš)
Gradonačelnik Bulatović istakao je značaj uvođenja ove linije koja će povezati ne samo naš grad sa Slovačkom već i sa Austrijom odnosno glavnim gradom Bečom koji je na u neposrednoj blizini Bratislave.

Avioni ovog avio-prevoznika sve svoje putnike ka Bratislavi prevoziće svakog ponedeljka i petka. Ka Bratislavi moćiče te da letite i sredom od 21.12 do 4.1., na dodatnim letovima povodom novogodišnjih praznika. Cena karte u jednom pravcu se kreće od 4,99 evra.

Inače ovo nije kraj novim vestima i svečanim dočecima, jer već sutra kreće linija i do Milana odnosno aerodroma Bergamo.

Podsećamo Vas da Ryanair već uveliko redovno leti ka Berlinu, a da pored ove avio-kompanije iz Niša leti još od prošle godine i mađarski niskotarfni avio prevoznik Wizz Air koji je, pored Bazela i Malmea, od avgusta ove godine počeo da redovno leti i do Memingena, Ajndhovena i Dortmunda.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар: