PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 23. октобар 2016.

[FOTO PRIČA] Let Ajndhoven - Niš iz ugla putnika

A govorilo se ranije da Niš nema dovoljan broj putnika za uvođenje linija.
Slika govori suprotno. Ajndhoven - Niš; (foto: Zoran Zlatković)
Sve je više putnika koji sve češće lete upravo preko Niša zahvaljujući redovnim linijama dve najveće niskotarfine avio-kompanije. Zahvljajući novoj liniji do Ajndhovena, koju je Wizz Air pokrenuo početkom avgusta ove godine, sve je više naših ljudi koji lete na ovoj liniji, ali isto tako i Holanđana koji dolaze u ovaj deo Srbije turistički ili posećujući svoje prijatelje.

Naš redovan čitalac i putnik Zoran Zlatković, koji prekjuče po drugi put od otvaranja ove linije leteo za Niš, ističe da ova linija dosta znači. Kako žive u Holandiji, ukoliko se ova linija održi u budućnosti, što bi prema njegovom mišljenju trebalo zbog toga što je popunjest i zainteresovanost za ovu destinaciju veliko, dolaziti  sve češće.
- Avion je bio popunjen 80-90%. Meni mnogo znači linija iz Ajndhovena. Mi živimo u Holandiji i ako se linija bude održala dolazićemo mnogo česće. Osim toga naši prijatelji iz Holandije počeće da dolaze u Niš, a prijatelji iz Niša u Holandiju. - kaže Zlatković 
 U nastavku pogledajte fotografije sa prekjučerašnjeg leta Wizz Air-a na redovnoj liniji Ajndhoven - Niš.

(foto: Zoran Zlatković)
(foto: Zoran Zlatković)
(foto: Zoran Zlatković)
(foto: Zoran Zlatković)
(foto: Zoran Zlatković)
(foto: Zoran Zlatković)
Ukoliko i Vi  imate neke fotografije ili neki video materijal sa aerodroma Niš ili iz aviona gde se vide Niš ili aerodrom i želite da to i drugi vide, pošaljite nam putem poruke na našoj fejsbuk ili tviter stranici.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар