Пређи на главни садржај

Bus konekcija od aerodroma Weeze do Diseldorfa

Bus do Diseldorfa već od 5 evra ;ilustracija (foto: flibco.com)
Ryanair-om sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" možete svakog četvrtka i nedelje se povezati do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze. Putnici koji budu leteli iz Niša do Dizeldorfa se preko aerodroma Weeze mogu prevesti autobusom ili vozom.
Bus koji prevozi putnike do Diseldorfa (foto: schillinggruppe.de)

Autobuska kompanija "Schilling" u saradnji sa kompanijom "Flibco" nudi putnicima sa aerodroma Weeze polaske do glavne železničke stanice Diseldorf po ceni od 5 evra u jednom pravcu. Takođe možete se preko aerodroma Weeze autobusom povezati i do Kelna.

Karte možete rezervisati preko sajta kompanije "Flibco".

Za više informacija možete pogledati njihov zvanični sajt ili sajt aerodroma Weeze. Ukoliko dođe do promene reda vožnje, svakako ćemo podatke ažurirati i o tome Vas obavestiti.

Mesto sa kog autobus polazi za aerodrom
(foto: schillinggruppe.de)
-------------------------------------------------------
Vozom do Diseldorfa

Putnicima je na raspolaganju i voz koji polazi sa železnike stanice grada Kelever na svakih sat vremena. Do ove železničke stanice možete lokalnim busom linija 73, cene karata u jednom pravcu se kreće po ceni  od 14,5 evra za odrasle odnsno 1,6evra za decu. Za više infomacija o ovoj vrsti prevoza možete pogledati na sajtu "VRR"-a . Prilikom unosa polazne ili krajne stanice upišite "Airport Terminal 1 Weeze". 

----------------------------------------------------------
Transfer i do Esena, Duisburga i Mersa

Sa aerodroma Weeze možete rezervisati Vaš transfer i do drugih nemačkih gradova u toj regiji, kao što su Esen, Duisburg, i Mers. Cene karata se kreću u zavisnosti od destinacije i uzrasta, za odrasle od 15-19 evra i za decu(2-6 godina) od 10-15 evra. Sve informacije(na nemačkom i engleskom jeziku) o redu vožnje kao i načinu rezervacije karata možete pogledati na sajtu ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš
(ažurirano april, 2018.)

Коментари

Популарни постови са овог блога

VELIKA AKCIJA RYANAIR-a: 1+1 karta "upola" cene

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ryanair nastavlja da iznenadjuje svoje putnike zanimljivim akcijama. Irski niskotarifni avio-prevoznik svojim putnicima iz Niša na zvaničnom  sajtu  nudi karte po ceni već od 10,99€ po sistemu 1+1 GRATIS . AKCIJA VAŽI SAMO DANAS ZA LETOVE U PERIODU TOKOM MAJA MESECA. Ovom akcijom obuhvaćene su sve aktuelne destinacije iz Niša na letovima Ryanair-a.  NAPOMENA :  Podsećamo sve naše čitaoce da se još jednom informišu oko uslova putovanja za ulazak u zemlju koju planiraju da lete  preko sajta avio-kompanije  ili  IATA Travel centra , kako ne bi bili odbijeni sa leta ukolko nemaju traženu dokumentaciju. Tekst: A.P. Fly from Niš

Wizz Air od juna u novom terminu leti za Malme i Beč

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Tokom letnje sezone Wizz Air će određene letove sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš obavljati u drugim terminima. Wizz Air će ipak nastaviti da leti ka Beču svakog ponedeljka, srede i petka, dok će letove ka Malmeu obavljati svakog četvrtka i nedelje.  Wizz Air je tokom juna meseca planirao da svoje letove ka Beču obavlja svakog utorka, četvrtka i subote, baš kao što to trenutno obavlja Ryanair, međutim ipak su odlučili da svoje letove nude putnicima iz Niša u terminima koji su obavljali letove od početka zimske sezone. Wizz Air će letove ka Beču od juna meseca obavljati u terminu 12:15h sletanje, 12:50h poletanje iz Niša. Od 15. juna Wizz Air će vratiti treći let ka Beču, sredom, u istom terminu.  Wizz Air i Ryanair će nastaviti dakle da nude putnicima letove sa Aerodroma Konstantin Veliki 6 puta nedeljno odnosno ponedeljkom (Wizz Air), utorkom (Ryanair), sredom (Wizz Air), četvrtkom (Ryanair), petkom (Wizz Air), subotom (Rynaair). Od 2. juna mađars

U toku radovi na izgradnji novog putničkog terminala Aerodroma Niš

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Tokom protekle nedelje predstavnici ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture na čelu sa ministrom Tomislavom Momirovićem obišli su radove na izgradnji i dogradnji starog putničkog terminala Aerodroma u Nišu. ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ministar se tom prilikom uverio da radovi koji traju već dva meseca idu u odličnom dinamikom i da je više nego zadovoljan onim video. On je tom prilikom istakao da je za državu Srbiju izuzetno značajna modernizacija Aerodroma Konstantin Veliki Niš i da će kroz naredni period ovo doprineti još boljoj povezanosti Niša sa Evropom, ali i svetom. ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dogradnja tеrminalnе zgradе omogućićе kapacitеt za 1,5 miliona putnika godišnjе i moći ćе da opsluži 6 vazduhoplova istovrеmеno. Imaćе 5 izlaza (gеjtova) i mogućnost korišćеnja avio mosta, što sada nе postoji. Imaćе oko 700m2 komеrcijalnog prostora i omogući ćе značajno bolji konfort putnika i vеći broj pratеćih sadrž