PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 08. октобар 2016.

Bus konekcija od aerodroma Weeze do Diseldorfa

Bus do Diseldorfa već od 5 evra ;ilustracija (foto: flibco.com)
Ryanair-om sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" možete svakog četvrtka i nedelje se povezati do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze. Putnici koji budu leteli iz Niša do Dizeldorfa se preko aerodroma Weeze mogu prevesti autobusom ili vozom.
Bus koji prevozi putnike do Diseldorfa (foto: schillinggruppe.de)

Autobuska kompanija "Schilling" u saradnji sa kompanijom "Flibco" nudi putnicima sa aerodroma Weeze polaske do glavne železničke stanice Diseldorf po ceni od 5 evra u jednom pravcu. Takođe možete se preko aerodroma Weeze autobusom povezati i do Kelna.

Karte možete rezervisati preko sajta kompanije "Flibco".

Za više informacija možete pogledati njihov zvanični sajt ili sajt aerodroma Weeze. Ukoliko dođe do promene reda vožnje, svakako ćemo podatke ažurirati i o tome Vas obavestiti.

Mesto sa kog autobus polazi za aerodrom
(foto: schillinggruppe.de)
-------------------------------------------------------
Vozom do Diseldorfa

Putnicima je na raspolaganju i voz koji polazi sa železnike stanice grada Kelever na svakih sat vremena. Do ove železničke stanice možete lokalnim busom linija 73, cene karata u jednom pravcu se kreće po ceni  od 14,5 evra za odrasle odnsno 1,6evra za decu. Za više infomacija o ovoj vrsti prevoza možete pogledati na sajtu "VRR"-a . Prilikom unosa polazne ili krajne stanice upišite "Airport Terminal 1 Weeze". 

----------------------------------------------------------
Transfer i do Esena, Duisburga i Mersa

Sa aerodroma Weeze možete rezervisati Vaš transfer i do drugih nemačkih gradova u toj regiji, kao što su Esen, Duisburg, i Mers. Cene karata se kreću u zavisnosti od destinacije i uzrasta, za odrasle od 15-19 evra i za decu(2-6 godina) od 10-15 evra. Sve informacije(na nemačkom i engleskom jeziku) o redu vožnje kao i načinu rezervacije karata možete pogledati na sajtu ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš
(ažurirano april, 2018.)

Нема коментара:

Постави коментар