PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 07. октобар 2016.

Već od 26,99 evra Ryanair-om tokom naredne letnje sezone iz Niša

(foto: Fly from Niš)
Objavljivanjem cena avio karata za letove tokom letnjeg reda letenja 2017.godine, Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair potvrdio je da će nastaviti da iz Niša redovno leti. Za sada ostaje sa istim brojem linija, 4, od kojih tri treba da pokrene krajem oktobra odnosno početkom novembra meseca.

Za sada nemamo saznanja da li je planirano proširenje broja destinacija tokom letnjeg perioda, ali svakako da bi u dogledno vreme i to moglo da se desi. Gradonačelnik Niša nedavno je najavio otvaranje par novih linija ka nekoliko gradova u Evropi, ali i par nekih letnjih destinacija, tokom naredne godine ne precizirajući koje bi avio-kompanije mogle da lete na tim određenim destinacijama i kada.

Ryanair, za razliku od Wizz Air, što se tiče rasporeda letenja ostaje na da leti istim danima kako je najavio da će leteti tokom zimskog reda letenja. Red letenja za Milano je nešto izmenjen, ali sve to uskoro ćete moći da vidite u sezonskom redu letenja koje budemo objavili na portalu za sezonu zima-leto 2016/2017.

Inače da podsetimo da je Ryanair uveo i nekoliko dodatnih letova ka Berlinu i Bratislavi tokom novogodišnjih praznika.

Ova avio-kompanija redovno leti sa niškog aerodroma svakog četvrtka i nedelje do Berlina, a već početkom zimskog reda letenja i to Diseldorfa(Weeze), Bratislave i Milana(Bergamo).


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар