PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 16. октобар 2016.

Turkish Cargo pokreće kargo letove iz Niša

Erbas A310 kargo prvi put će sutra sleteti na aerodrom Niš ;
ilistracija(foto: wikipedia.org)
Turski nacionalni avio-prevoznik Turkish Airlines odnosno njegov deo Turkish Cargo odpočeće sutra sa kargo letovima sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki", avionom tipa Erbas A310-300 kargo.

Ovo je obilazeći radove na koridoru 10 najavila ministarka za saobraćaj Zorana Mihajlović. Ona je izrazila nadu da će srpska privreda koristiti upravo ove letove da nešto da izvezu.
- U ponedeljak sleće avion Turkish Cargo-a koji će jednom nedeljno leteti na liniji Istanbul - Niš - Istanbul. Nadamo se da će to biti mogućnost za naše srpske kompanije da mogu nešto da izvezu. - rekla je ministarka Mihajlović
Kako Fly from Niš nezvanično saznaje, zvanični početak redovnih kargo linija startuje početkom novog zimskog reda letenja 31.10. odnosno jednom nedeljno svakog ponedeljka, a do tada će Turkish Cargo leteti u okviru redovnih čarter linija.

Ova avio-kompanija sa 10 letilica u kargo varijanti tipa A310 i A330, poznata je po tome što prevozi robu širom sveta, a između ostalog ima i redovne linije sa aerodroma Beograd.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

  1. Aerodrom Morava Kraljevo ceka letove do 30 novembra ove tekuce2016 godine. Po obecanju odgovornih Vlade Srbije. Zabelezeno na vise TV stanica i novina. Jeli ovo istina?. Ili zelja politicara da nas obraduju sa recima onoga sto peta godina stoji zakljucano... Kada li ce se dobiti odgovor? Za niski Aerodrom kapa dole. Sto hitnija prosirenja i modernizacija terminala i svega ostalog sto je vezano za aerodrom, bezbednost, letove. Kraljevo i Uzice su sledeci. Za LCC saobracaj i dovrsetak obnove oba... Pozdrav iz Sidneja.
    Rodney & Son.

    ОдговориИзбриши