PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 07. јануар 2017.

[DODATO] Avio-saobraćaj na niškom aerodromu normalizovan

Wizz Air iz Dortmunda sleteo na aerodrom bez problema(foto: Fly from Niš)
Samo dan nakon snažne mećave i smanjene vidljivosti i do 100 metara kada su jučerašnji letovi bili preusmereni u Beograd i Bratislavu, jutros na niškom aerodroma druga priča.

I privatni let realizovan bez problema (foto: Fly from Niš)
Dva leta ,od čega jedan privatni i jedan redovni let Wizz Air-a iz Dortmunda, realizovani su prema tačnom redu letenja bez ikakvih problema. Let Ryanair-a na redovnoj liniji Milano(Bergamo) - Niš - Milano(Bergamo) uspesno je realizovan

Podsetimo da su juče putnici na letovima iz Memingena i Ajndhovena, zbog veoma složenih vremenskih uslova, preko Beograda autobusima prebaceni u Niš. Putnici na liniji iz Bratislave zbog nemogućnosti da avion Ryanair sleti na aerodrom vratili su se na početni aerodrom.

Sutra vandredna realizacija leta do Bratislave?

Kako je objavljeno na sajtu niškog aerodroma, putnici koji su juče zbog nemogućnosti da avion sleti u Niš i realizuje njihov let do Bratislave prespavali po niškim hotelima, boravak će im biti produžen za još jednu noć. Još uvek nije poznato kada će se ovaj vandredni let realizovati, te više informacija možete dobiti preko sajta aerodroma "Konstantin Veliki" www.nis-airport.com .

Poziv putnicima Wizz Air-a od petka da dođu do aerodroma "Konstantin Veliki"

Aerodrom Niš izdao je saopštenje na svom sajtu u kome poziva putnike koji nisu pomerili svoje letove da dođu na šalter prodaje karata na aerodromu Niš kako bi blagovremeno izvršili promenu u skladu sa preostalim slobodnim kapacitetima. Takođe, promenu leta mogu izvršiti i online. U saopštenju se navodi i da je Wizz Air putnicima koji su smešteni po hotelima odobrio prenoćište do ponedeljka 9.1.2017.godine.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар