PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 20. јануар 2017.

Lakši, jeftiniji i udobniji prevoz od/do Aerodroma Niš već od 7€

 (foto: Fly from Niš)
Želeći da privuku još veći broj putnika i da njihov put do ili od aerodroma učine što jeftinijim, lakšim i udobnijim po uzoru na aerodrome u svetu, zvanični transfer agent aerodroma "Konstantin Veliki" za prevoz putnika "Transfer Airport Niš" nudi Vam priliku da se po veoma povoljnim cenama, u rangu sa autobuskim kartama, prevezete do ili od aerodroma "Konstantin Veliki" ka željenoj destinaciji.

Transfer širom Srbije! (foto: transfer-airport-nis.com)
Po ceni u jednom pravcu već od 910 dinara (7,34€) koliko će Vas koštati put od ili do Jagodine odnosno 1290 dinara (10,40€) od ili do Beograda, više nećete morati da brinete o tome da li će te stići na vreme ili ne. "Transfer Airport Niš" svakog svog putnika putno osigurava i garantuje mu da će na aerodrom stići na vreme.
---------------------------------------------------
>>>PREVOZ DO KOPAONIKA<<<
>>>STUDENSKI POPUST 10%<<<
---------------------------------------------------
Da Vam put protekne od ili do aerodroma što brže, ljudi ispred "Transfer Airport Niš" prevoza potrudili su se da Vam obezbede dnevne novine za čitanje, kao i neke od obroka iz njihove ponude po ceni od 3 €.

Njihov slogan je: "Vaš prevoz je naša briga!"

Kako je broj vozila ograničen, pa samim tim i broj sedišta, kupite Vašu kartu na vreme preko sajta. Više informacija možete dobiti putem telefona(uključujući i Viber) (+381) 62 741 111, a naravno možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu "FLY FROM NIS".
Novo u ponudi mini bus 15+1(foto: transfer-airport-nis.com)

"Transfer Airport Niš" nudi Vam mogućnost transporta i do drugih gradova širom Srbije u vidu usluge "UGOVORENI PREVOZ". Cena prevoza zavisi od destinacije(kilometraže), ali Vas njihov vozač odvozi i dozovi sa Vaše kućne adrese.


"TRANSFER AIRPORT NIŠ" PREVOZI PUTNIKE SVAKOG DANA SA SLEDEĆIH LOKACIJA :

  1. BEOGRAD – Ul. Patrijarha Varnave 13/8 – Opština VRAČAR
  1. JAGODINA –  KARGO CENTAR /CNG stanica  – Industrijska zona na auto putu E-75
  1. NIŠ – Aerodrom "Konstantin Veliki"
O redu vožnje se više informisati ovde.
Tekst: A.P.
Fly from Niš

***PROMO TEKST***

3 коментара:

  1. Dali vozite i za Leskovac

    ОдговориИзбриши
  2. Da su pametni a nadam se da jesu,produzili bi liniju od Pirota prema Sofiji pa bi bili puni i Srba koji slete u Sofiju i narocito Bugara kojima je Nis jeftiniji ili nemaju nekau relaciju.Isto vazi i za Skoplje.

    ОдговориИзбриши