PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 22. јануар 2017.

Važno obaveštenje otkazivanje leta W6 4265 za Malme

                                                         Ilustracija: (Fly from Niš)

Avio-kompanija Wizz Air i zvanično se oglasila svim putnicima čiji su letovi danas otkazani. Naime, pored leta na liniji Niš (INI) - Malmö (MMX), danas su do13:00 časova otkazani i letovi na sledećim linijama: Oslo Sandefjord Torp (TRF) -Katovice (KTW), kao i let Memmingen/Minhen (FMM)- Podgorica (TGD).

Svim putnicima na ovim letovima izdata su sledeća upustva:

Citat sa sajta Wizz Air-a:

¨Važne informacije za putnike koji su svoju kartu rezervisali za putovanjima na otkazanim letovima:
Iskreno se izvinjavamo zbog neprijatnosti izazvane nedavnim otkazivanjem letova. Molimo pogledajte detaljan spisak ispod kako biste bili sigurni da je vaš let je zaista otkazana (kliknite ovde). Ako je tako, prijavite se na svoj Wizz Air nalog, otvorite rezervaciju i bićete u mogućnosti da ponovo bukirate svoj let onlajn potpuno besplatno.

Ukoliko ne želite da nastavite putovanje, možemo  izvršiti potpuni povraćaj ukupno cene koji ste platili za otkazani let i, po potrebi, u sektoru povratka.

Pošaljite ovaj obrazac kako bi ste tražili povraćaj (klikni ovde).¨

Kraj citata.

Podsećamo sve putnike, da se letovi zbog složenih meteo uslova u zimskom periodu ne otkazuju samo iz Niša već i sa drugih aerodroma, ukoliko se proceni da se isti ne mogu realizovati prateći sve sigurnosne procedure usled loših vremenskih uslova. U interesu je svih putnika da avio-kompanije prate ovakve procedure, zbog same bezbednosti putnika i osoblja.


Tekst: A.Đ.
Fly from Niš

1 коментар: