PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 16. јануар 2017.

Transferi od/do aerodroma - tema i dilema svakog putnika koji koristi avio-prevoz

ilustracija (foto:FB JKP direkcija za javni prevoz grada Niša)
Transfer od ili do aerodroma jedna je od tema i dilema mnogih putnika koji koriste usluge aerodroma i avio-kompanija širom sveta. Iako je to vrlo lako dostupno da se nađe preko interneta, treba znati neke stvari koje bi mogle da Vam olakšaju izbor Vašeg prevoznog sredstva.

Od kako je aerodrom Niš zaživeo, putnicima koji prvi put sleću u Niš nude se razne mogućnosti transporta do svoje konačne destinacije. Od rentiranja vozila, kombi i autobuskog prevoza do taksija i gradskog prevoza. Dakle, putniku se pruža skoro sve pa krenimo redom.

Rentiranje vozila na aerodromu, po ugledu na svet, je dostupno već preko interneta i pre nego što sletite u Niš možete da rezervišete Vaše vozilo i obezbedite sebi prevoz. Od lokalnih, regionalnih i svetskih rent a car kuća, na vama je da se opredelite.

Na niškom aerodromu možete pronaći i ovlašćenog transfer agenta koji po veoma pristupačnim cenama karata vrši prevoz putnika ka nekoliko destinacija širom Srbije, o čemu ćemo uskoro i opširnije pisati. Pored transfer agenta postoje i drugi kombi prevoznici koji nude svoje usluge.

Taksi je takođe jedan od vidova transporta koji možete iskoristiti ukoliko odsedate u Nišu ili Vam potreban prevoz do autobuske stanice. Sa startom od 80 dinara, vaša vožnja od aerodroma do nekih od niških hotela ne treba da vas košta više od 600 dinara verovatno i manje. (TIP: Niš takođe, pored Beograda, ima problem sa ilegalnim taksistima te ukoliko ne budete oprezni prilikom izbora možete doživeti bespotrebne neprijatnosti u vidu znatno veće cene vožnje nego što bi ona bila da se vozite legalnim taksijem. Na aerodromu možete naći većinu taksi brojeva na koje možete pozvati da Vas pokupe. )

Ukoliko više volite gradski prevoz na svakih 15 minuta neposredno do terminalne zgrade aerodroma možete se voziti autobusom do grada, uz napomenu da ne prolazi kroz uži deo već širim delom grada kruži. Kako je ovo kružna linija, svako ko planira da sa glavne autobuske stanice uhvati bus ka nekoj destinaciji u Srbiji može iskoristiti ovu liniju 34A odnosno 34B ukoliko ide sa nekog mesta u gradu ka aerodromu. Cena karte koja se kupuje kod konduktera iznosi 60 dinara.

I na kraju, sa niške glavne autobuske stanice možete se povezati ka gradovima širom Srbije i ovog regiona. Da bi došli do stanice možete koristiti ili taksi usluge ili liniju gradskog saobraćajnog preduzeća 34A/B.

Izbor transfera kao što možete da vidite je veliki, na Vama je da odlučite šta Vam više odgovara.

Više informacija o transferima sa manjih aerodroma u Evropi, do kojeg lete avio-kompanije iz Niša, ka većim gradovima možete pročitati ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

 1. prema kojim gradovima sirom Srbije imate transfer nakon sletanja npr aviona iz Basela u popodnevnim casovima...je pitanje koje postavljam odavno....odgovora nema

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Kao sto smo napisali, niski aerodrom ima svog transfer agengenta koji pruza usluge transporta putnika sirom Srbije. Vise informacija na nis-airport.com

   Избриши
 2. Prevoz autobusom je dobro rešenje, ali kada se uved niskopodni autobusi. Postojeći FAP A547 autobusi nisu za putnike koji idu sa aerodroma, pogotovo sto pojedini izgledaju kao da su 30god upotrebljavani, a samo su 9 godina stari.... Čak i zglobni autobus na tom mestu je rešenje ( na svim deonicama je isto tako isao Niš Ekspres sa svojim zglobnim autobusima )

  ОдговориИзбриши