PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 03. јануар 2017.

Ryanair-om iz Niša i u 2017.godini već od 5 evra

ilustracija (foto: Fly from Niš)
I u Novoj godini irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair svojim putnicima na letovima iz Niša nudi veoma jeftine cene avio-karata i to već od 5 evra.

Diseldorf odnosno aerodrom Weeze je destinacija čije se cene karata tokom februara mogu naći po ceni od 4,99 evra, dok je se cena tokom marta kreće od 9,99 evra. Tokom prvog meseca u 2017.godini cene karata se iz Niša kreću već od 8 evra.

Bratislava jedna je od destinacija iz Niša do koje do kraja januara možete kupiti kartu i po ceni već od 7,99 evra. Za prva dva meeca Nove godine moguće je kupiti kartu po ceni već od 9,99 evra.

Do Berlina možete leteti po ceni od 9,99 evra tokom marta. Tokom januara meseca cene karata se mogu naći po ceni već od 14,99 evra, dok je cena karte tokom februara iznosi već od 12,99 evra.

Milano odnosno aerodrom Bergamo je destinacija do koje možete tokom januara leteti već od 9,99 evra. I u naredna 3 meseca karte se krecu i to po ceni već od 12,99 evra u jednom pravcu. Ista cena karte dostupna je i tokom juna meseca, dok se cene karata tokom maja mogu naći po ceni od 14,99 evra.

Opširnije o cenama karata se možete informisati i pritom ih rezervisati putem sajta ryaniar.com .

U TOKU! Dvodnevna akcija od 20% popusta na sve letove Ryanair-a u januaru, ovde.*
*vazi do sutra u 24h.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

1 коментар: