PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 05. јануар 2017.

Više od pola miliona putnika letelo Wizz Air-om iz Srbije u 2016.godini

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio prevoznik Wizz Air, saopštio je danas da su oni u 2016.godini prevezli 545.000 putnika sa dva aerodroma u Srbiji sa kojih lete, Niš i Beograd, i da to prestavlja rast od 19% u odnosno na 2015.godinu.

Generalni direktor Wizz Air-a, Jožef Varadi, ocenio je da prethodna godina u globalu bila izvanredna i da će oni nastaviti da svojim putnicima nude najpovoljnije cene avio karata i u novoj godini.
- Naš efikasan, ultra low-cost model nam omogućaa snažan rast i novo širenje naše mreže kako bismo još bolje odgovorili na zahteve naših putnika. Nastavićemo da nudimo avio-karte po najnižim mogućim cenama i u isto vreme da pružamo vrhunsku uslugu i budemo izuzetno povoljni našim putnicima - rekao je Varadi
Podsetimo da Wizz Air trenutno iz Niša i Beograda leti ka 20 destinacija, stim što će se o ovoj godini proširiti na još 4 linije iz glavnog grada i uvesti još jedan svoj avion u beogradsku bazu. Sa druge strane, Wizz Air sa niškog aerodroma trenutno leti ka 5 destinacija širom Evrope i da iako nema bazu, kako su ranije najavili nastaviće da prate razvoj tržišta i planirati svoje poteze ka daljem širenju svojih destinacija sa aerodroma "Konstantin Veliki".


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар