PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 28. јануар 2015.

Djurdjanović: Očekujemo organizovanje letnjih čartera

ilustracija (foto arhiva)
U izjavi za RTV Belle Amie v.d. direktora aerodroma Niš, Vladica Djurdjanović rekao je da očekuje da će se turističke agencije zainteresovati za letnju sezonu i organizovati čartere ka poznatim letovalištima u Turskoj i Grčkoj.
,,Očekujemo da naše turističke agencije, kao i odredjeni avioprevoznici iskoriste jeftine usluge na niškom aerodrom i podignu čartere za poznate turističke destinacije, u Turskoj, Grčkoj i slično."-rekao je Djurdjanović
Govoreći o čarter letovima za RTV Belle Amie, direktor TON-a je rekao da Niš ima malo turoperatera, i da ih u Beogradu ima najviše. On očekuje da će ti veliki turoperatire uspostaviti odredjene čartere iz Niša. Ruski turoperateri su krenuli da rade čartere do Niša, i rekao je da očekuje da će ih biti i u narednom periodu. Dok je direktor RRA JUG, Bojan Avramović istakao da je jeftinije iz Niša podići čarter i dovesti putnike iz Beograda, nego to raditi u Beogradu.
,,Jeftinije je podići čarter iz Niša i dovesti putnike iz Beograda, nego to raditi u Beogradu. Smanjuje Vam cenu aranžmana, povećava vam prodaju Vašeg aranžmana ukoliko imate turističku agenciju, jer Vam je napred-nazad u Beogradu 50 do 60evra samo aerodromska taksa. Još ako letite noću, pa to je duplo. Za klasične destinacije, gde ljudi lete na Krit, Kipar, Zakintos, Tursku , niški aerodrom će biti mnogo primamljiviji za turističke agencije nego beogradski." - rekao je Avramović nedavno za TV Zonu Plus
Freebird Airlines 2013.godine na aerodromu Niš (foto arhiva)

Poslednji čarter letovi u letnjoj sezoni bili su organizovani još 2013.godine kada je turistička agencija "1A Travel" u saradnji sa čarter kompanijom Freebird Airlines, vodila turiste u Antaliju. Iako su čarteri bili planirani od strane iste agencije i za prošlu godinu, usled elementarnih nepogoda koji su zadesile Srbiju isti taj čarter je otkazan.
Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар