PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 18. јануар 2015.

Razvoj vazdušnog saobraćaja primarni zadatak

 (foto: Aerodrom Niš)
U intervju za Nišku Televiziju v.d. direktora aerodroma Niš, Vladica Djurdjanović ističe da je cilj aerodroma da se bavi isključivo vazdušnim saobraćajem. Sprovedena reorganizacija i ukidanje dela poslova koji su aerodromu samo pravili gubitke, doprineće boljem poslovanju aerodroma već od ove godine.
- ,,Niški aerodrom je uradio već reorganizaciju svog preduzeća, tako što je deo radnika za prevoz putnika  sa svojim sredstvima predao Direkciji za saobraćaj grada Niša.Ukinuli smo sektor trgovina, jer smo mi imali dve prodavnice, jednu u centru grada i jednu na aerodromu, i smatrali smo da to ne treba da bude u opisu poslova aerodroma, jer je donosio samo gubitke. Mi se zalažemo da aerodrom posluje samo po aerodromskim uslugama i za poslovanje aerodroma, kao pravog aerodroma za prihvat i otpremu aviona putnika, mi imamo dovoljan broj kadrova sertifikovanih sa svim potrebnim sredstvima." - kaže direktor Djurdjanović za NTV

Od početka letnjeg reda letenja krenuće da važi novi cenovnik aerodromskih usluga na aerodromu Niš. Aerodrom na ovaj način postaje konkurentniji u regionu i privlačniji za komercijalne avio-prevoznike.
- ,, Mi smo što se tiče cena od 22.marta smanjili na minimalnih 3 evra po putniku, što takva cena ne postoji nigde u regionu. To je veoma niska cena, ali nam je prioritet da avioni počnu da sleću i da gradjani Niša i južne Srbije lete iz Niša." - ističe direktor Djurdjanović za Nišku TelevizijuTekst: A.P.
Fly from Niš Team / Niška Televizija

1 коментар:

  1. Zanimljiv neki gospodin ovaj novi direktor, šteta što mu nisu rekli da nijedan veliki ni mali aerodrom u svetu ne živi od prihvata i otpreme aviona već od svih drugih nevazduhoplovnih usluga pa čak i od trgovine (prodavnica). Doduše i aerodromske usluge je smanjio na minimum. Od čega li će to aerodrom živeti? Od vazduha?

    ОдговориИзбриши