PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 11. јануар 2015.

Završeni čarteri iz Moskve


Poslednjim letom iz Moskve do Niša i nazad završeni su planirani čarter letovi. Avion koji je u Niš sleteo danas nešto posle 14:20h vratio je preostalu grupu naših turista koji su svoj odmor proveli u Rusiji, a istim avionom za Moskvu oko 15h vraćena je grupa ruskih turista koji su tokom ove nedelje boravili u našim banjama i na ski centrima. Zajedno sa ruskim turistima put Moskve odleteo je i dečji crkveni hor "Branko" koji će reprezentovati grad Niš i Srbiju 14. januara, prvog dana Nove godine po julijanskom kalendaru, na gala Božićnom koncertu na poziv Moskovske patrijaršije. Na ovoj čarter liniji kroz odlazeći i dolazeći gejt aerodroma "Konstantin Veliki" prošlo je više od 550 putnika.
Ovo su bili prvi čarter letovi iz Rusije nakon rekonstrukcije aerodroma 2003.godine, koji su  bili organizovani od strane ruskih turoperatera R-tours, ApelSin, 7-tour i Geometrija.

Čarter letovi i tokom letnjeg perioda
Kako su ranije istakli predstvavnici turističkih agencija, interesovanje putnika za ove letove je ogromno. U narednom periodu ruskim turistima biće ponuđeni aranžmani koji će uključivati posetu našim banjama i manastrima, pa ako to bude prihvaćeno već u letnjoj sezoni biće organizovani čarter letovi slični zimskim, rečeno je ranije Tanjugu u agenciji "Mondorama" koja organizovala jednu od tura za Rusiju.

Ove godine se očekuje više čarter letova
Kako je ranije istakao v.d. direktora niškog aerodroma Vladica Djurdjanović, aerodromi su osnova dobrog razvoja turizma.
"Mi planiramo da i u narednoj godini organizujemo više redovnih čarter letova", rekao je Djurdjanović.
Direktor niškog aerodroma je naglasio da je sve u rukama turističkih organizacija i njihovih mogućnosti da organizuju određene aranžmane.Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар