PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 27. јануар 2015.

Do kraja godine letovi i ka Nemačkoj

Wizz Air uskoro poleće iz Niša (foto: elijasz.blogspot.com)
Ono što smo poslednjih dana mogli čuti od zvaničnika grada, a to je da ce Wizz Air do kraja godine uspostaviti i letove ka Nemačkoj. I Džon Stivenson, izvršni potpredsednik Wizz Air-a,  na prošlonedeljnoj konferenicije za medije rekao da se za sada ne planiraju nove destinacije, ali nije isključena mogućnost da do kraja 2015. u red letenja uđe i neki grad u Nemačkoj.

Direktor TON-a, Uroš Parlić rekao je gostujući na RTV Belle Amie da u narednom periodu treba očekivati i treću destinaciju Minhen odnosno Memingem.
-,,Ono što je bilo bitno ima i jedna treća linija koja je u startu bila u priči, kao potenijalno dobro tržište, to je Minhen odnosno pored Minhena, Memingem. Ja sam juče baš pitao ljude iz Wizz Air-a, zašto su se izmedju Malme-a i Memingema prvo odlučili za Malme, rečeno mi je da oni imaju svoju vrlo dobru obradu podataka odnosno broj poseta sajtu Wizz Air-a na temu letova iz Niša, gde su oni statistički utvrdili da se mnogo više ljudi interesuje iz Skandinavije." - ističe Uroš Parlić
Nedavno gostujući na TV Zona Plus direktor RRA JUG, Bojan Avramović takodje potvrdio da će sledeća destinacija biti Nemačka. Opširnije pogledajte ovde.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

5 коментара:

  1. Aeodrom u Memmingen se nalazi blizu Minhena, i Augsburga gde zivi veliki broj nasih gradjana! Takodje je blizu San Gallen 125 km, Bregenz 77km i Innsbruck 180km. Do Bregenza ima cak autobus Nisekspres na relaciji Bregenz-Nis:-) A Kanton San Gallen je inace poznat po velikom broju gradjana Srbije.

    ОдговориИзбриши
  2. Tako je i Stuttgart nije daleko.Mislim da je profitabilna linija,samo da ne moramo vise za Beograd.

    ОдговориИзбриши
  3. ima dosta nas i sa severa Nemacke koji bi liniju do Dortmunda!!!!!!!!!!!!!!!

    ОдговориИзбриши