PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 15. јануар 2015.

Nema pregovora oko pokretanja linija Air Serbia-e iz NišaVršilac dužnosti aerodroma Niš, Vladica Djurdjanović u izjavi za Južne Vesti demantovao je navode da se vode pregovori sa Air Serbia-om oko uspostavljanja komercijalnih linija iz Niša i istakao je da su u toku pregovori sa Air Serbia-om oko pružanja zemaljskih usluga za alternativne letove.
-,,Ugovor će najverovatnije biti potpisan, jer se tiče alternativnih letova i isti takav ugovor je bio potpisan i sa JAT-om ranije. Taj ugovor ne obavezuje avio-prevoznika da uopšte leti sa Aerodroma. Ugovaranje letova ide po posebnoj proceduri i Aerodrom nema sa tim ništa i sve je na avio-prevozniku" - kaže Djurdjanović.
Direktor dodaje da sada od kompanije “Air Serbia” zavisi da li će odlučiti da iz Niša leti ka određenim destinacijama.
-,,U ovim pregovorima nismo uopšte spominjali komercijalne letove. Nakon potpisivanja ovog ugovora oni će moći i to da odrade, ali kada oni procene da je ekonomski najisplativije" - pojasnio je Djurdjanović za Južne Vesti

Fly from Niš Team / Južne Vesti

2 коментара:

  1. Daleko im lep Beograd! Mrs!

    ОдговориИзбриши
  2. https://m.youtube.com/watch?v=yUsOu48axMU Da nezaboravite Air Serbia kako prelece Niski aeodrom! Prvi let! Kao da nismo ista zemlja!

    ОдговориИзбриши