PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 25. јануар 2016.

Aerodrom Niš i JP Stara planina potpisaće ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

Ilustracija (foto: Fly from Niš)
Stara planina sve više dobija na značaju pored već poznatog i najpopularnijeg ski centra Kopaonik, te ove zimske sezone ovaj planinski centar koji se nalazi na samo 70-tak km od Niša beleži rekorde po popunjenosti svojih kapaciteta, gde pored domaćih gostiju borave i turisti iz Rusije, ali i Koreje.

Rukovostvo koje upravlja ovom planinom ,javno preduzeće Stara planina, tokom ove nedelje potpisaće ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa niškim aerodromom "Konstantin Veliki" koji će doprineti zajedničkom razvoju turizma u ovom delu Srbije.
- JP Stara planina će sa aerodromom "Konstantin Veliki" iz Niša potpisati ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji, gde hoćemo da doprinesemo razvoju Jugoistočne Srbije, razvoju turizma imajući u vidu da je Stara planina destinacija regionalnog karaktera. -  izjavio je Vladan Simić v.d. direktora JP Stara planina za "Knjazevačke vesti"
Iz menadžmenta hotela na Staroj planini ističu da je Hotel maksimalno popunjen sve do kraja marta i da se traži soba više.
-Trenutna popunjenost Hotela Stara planina koji se nalazi na Jabučkom ravništu na Staroj planini iznosi maksimalnih 100 %.U Hotelu veliki broj gostiju čine Ruski turisti odnosno 1/3. Pored gostiju iz Rusije kojih je svakim vikendom sve više u Hotelu na Staroj planini trenutno boravi grupa Korejanaca koji su gosti Paraolimpijskog Saveza Srbije koji ovih dana imaju pripreme i takmičenje na stazama na Staroj planini. - rekla je Marija Minić asistent menadžera recepcije Hotela na Staroj planini za "Knjaževačke vesti"
Podsetimo da je nedavno delagacija iz ruskog grada Kaluge koja je boravila na Kopaoniku i koja je pritom obišla i ostala lokalna turistička mesta odnosno banje vraćajući se u svoj grad sa niškog aerodroma avionom Red Wings-a poneli fantastične utiske najavili dalju saradnju u oblasti turizma.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / Knjaževačke vesti

Нема коментара:

Постави коментар