PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 08. јануар 2016.

Mogući redovni letovi između Niša i Kaluge

Red Wings prvi put na niškom aerodromu (foto:Fly from Niš)
Sa turistima koji su sleteli u Niš iz Kaluge, prošle nedelje, doputovala je i delegacije Kaluške Oblasti predvođena gradonačelnikom Anatolijem Artamanovom koji je izjavio da postoji mogućnost uspostavljanja redovnog avio-saobraćaja.
-Tu smo da vidimo sve mogućnosti kojima raspolaže vaša oblast, da ih predstavimo našim mladima koji vole da skijaju. Očekujemo da će to biti obostrana saradnja, da će naši turisti dolaziti kod Vas, a da će ljudi iz vaše oblasti da dolaziti u našu regiju. Tu su naši aerodromi,  postoji mogućnost da se uspostavi avionski prevoz. Tako da očekujemo da smo započeli jednu novu priču. - rekao je Artamanov po dolasku u Niš, a prenosi Niška Televizija
Ruski turisti, njih 28, se trenutno nalaze na Kopaoniku gde će biti do nedelje kada se će avionom "Red Wings"-a vratiti nazad za Kalugu sa niškog aerodroma.

Aerodrom Kaluga 200km jugozapadno od Moskve

 

(foto: investkaluga.com)
Aerodrom Kaluga udaljen je 200km jugozapadno od ruske prestonice Moskve. Ovaj aerodrom je zvanično otvoren 27.maja ove godine posle 13 godina kada je zbog lošeg finansijskog poslovanja 2001.godine zatvoren. Prvi komercijalni letovi sa ovog aerodroma su otpočeli maja ove godine na linijama do Sankt-Peterburga , Sočija, i Braunšvajga grada u Nemačkoj.
Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

1 коментар: