PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 14. јануар 2016.

Od sada je Niš dostupniji nego ikada

ilustracija (foto arhiva Fly from Niš)
Iako je 2015. godina bila rekordna godina po broju prevezenih putinika na aerodromu Niš, veliki broj ljudi i dalje sa nestrpljenjem očekuje direktne letove iz Štokholma, Beča, Pariza, Memingena, Frankfurta i mnogih drugih gradova.

Dok ne dobijemo neke od gore navedenih letova, jedina alternativa jesu zapravo konekcije koje pružaju mogućnost letenja do i iz Niša preko aerodroma sa kojima postoji direktan saobraćaj i to onaj u Bazelu ili Malmeu.


Ovom prilikom predstavljamo vam veoma koristan sajt flightconnections.com, koji će Vam pomoći oko konekcija preko postojecih destinacija do koje najkraće i najjeftinije možete putovati do i iz Niša.

Probali smo i sami ovaj sajt i uverili se da su konekcije moguće iz skoro svih većih gradova u Evropi.Naš let za Niš iz Štokholma


naša ruta (printscreen flightconnections.com)
Prenosimo Vam naša lična iskustva na letu Štokholm-Niš (preko aerodroma Malme)

Sa aerodroma Stokholm -Arlanda redovni avio saobraćaj obavlja Norveška kompanija Norwegian i to 4 puta dnevno. Ova avio-kompanija, inače poznata je po tome što ima izuzetno povoljne cene avio karata. Izabrali smo poslednji let (ponedeljak, 20:40h) cena karte 150 SKK oko 15 evra. Ovaj let traje oko 1 sat i 5 minuta. Dolazak u Malme je 21:45. Iako je let za Niš u 7:50 treba imati u vidu da morate čekirati svoj prtljag 2 sata pre leta oko 5:50. 

Kartu za Niš pronašli smo za 169 SKK oko 17 evra kod kompanije Wizz Air koji obavlja let na relaciji Malme-Niš. Iako je razlika između 2 leta 5 i po sati, treba imati na umu da smo za putovanje iz Stochkoma do Niša preko Malmea izdvojili samo 32evra (sa uračunatim taksama+ besplatnim dozvoljenim ručnim prtljagom), što je daleko povoljnije od dosadašnjih alternacija na linijama do Beograda, Sofije ili Skoplja.


Ovakav vid putovanja jako je popularan u svetu, i pruža mogućnost konekcija sa gradovima sa kojima Niš jos uvek nije povezan, te se nadamo da će veliki broj Vas razmotriti ovakav vid putovanja u budućnosti jer može biti znatno jeftiniji i brži od putovanja do obližnjih aerodroma u regionu.

Podsećamo da iz Niša Wizz Air do kraja zimske sezone leti i to za Bazel ponedeljkom i petkom odnosno za Malme utorkom i subotom. Od nove letnje sezone Wizz Air će do Bazela i Malmea leteti istim danima sredom i nedeljom.


* Date cene stalno variraju što je uobičajeno kod niskotarifnih prevozioca poput Norwegian i Wizz Air, i  za njihove cene ne možemo garantovati
* Kupovina karata mesec ili dva pre putovanja garantuje Vam minimalnu cenu karte.
* Ceo tekst napisan je iz iskustva i nikako ne predstavlja stav ni jedne od navedenih avio-kompanija ili aerodroma

 

Tekst: A.Đ.
Fly from Niš Team

3 коментара:

  1. Sta ste radili od 21:45 do 5:50 i sa koliko sitne dece ste putovali?

    ОдговориИзбриши
  2. stvarno ste pametni a gde ce covek da spava u cekaonici na aerodromu pa sto ti sto pises i prediales ovo kombinaciju ne putujes tako?

    ОдговориИзбриши
  3. Bilo bi divno kada bi letovi bili dostupni iz Norveske! :)

    ОдговориИзбриши