PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 05. јануар 2016.

Avio-saobraćaj sa aerodroma Niš se odvija normalno i pored obilnog snega

Današnji let protekao bez ikakvih poteškoća (foto: Fly from Niš)
Sneg koji je padao tokom predhodnih dana nije bitno uticao na letove sa niškog aerodroma. Dva redovna leta iz Bazela sinoć i Malmea danas uspešno su realizovana zahvaljujući velikom trudu zimskih službi aerodroma "Konstantin Veliki".

Kako navode na aerodromu zimska služba je i pored obilnih sinoćnih padavina odradila dobro odradila svoj posao, te je let i pri losim snežnim uslovima i slabom vidljivošću koja je bila i do 1000 metara uspešno realizovan iako i je iz Bazela kasnio 60-tak minuta. Takođe angažovanjem zimske službe aerodroma od ranih jutarnjih sati uspešno je realizovan i današnji let Wizz Air-a iz Malmea.

Trud se uvek isplati!  (foto: Fly from Niš)
-Zimska služba i pored velikih vremenskih nepogoda i snažne vejavice je uspešno održala pistu čistom tokom celog dana i omogućila sletanje Wizz Air-ovog aviona.-poručuju iz rukovodstva aerodroma
Podsetimo da je i čarter let iz Rusije uspešno realizovan zahvaljujući velikom angažovanju radnika zimske službe aerodroma koji su uspeli da ne izbore sa smetovima koji su bili protekle nedelje.

Više fotografija sa današnjeg leta Wizz Air za Malme možete pogledati na našoj fejsbuk stranici.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар