PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 11. јануар 2016.

Wizz Air bez zamerki, rukovodstvo aerodroma očekuje nove linije

Rukovodstvo se nada novim linijima; ilustracija (foto: Fly from Niš)
Direktor Sektora operativnih poslovana na aerodromu "Konstantin Veliki", Mladen Stanković izjavio je gostujući na RTV Belle Amie da oni očekuju nove linije i da avio-kompanije polako prepoznaju potencijale ovog regiona ističući pritom da je Wizz Air veoma zadovoljan radom aerodromskih službi. 

Gradovi u Nemačkoj, Pariz, Moskva, Istanbul, Beč ili Bratislava samo su neke od destinacija koje aerodrom pominje u razgovoru sa potencijalnim avio-kompanijama, ali da je konačna odluka o letovima ka određenom gradu u Evropi na avio-kompaniji koja radi tržišne analize. 
- Aerodrom Niš može da da određeni stručni sud po pitanju određenih linija, ali ne možemo da kao aerodrom utičemo na avio-kompaniju da ona donese odluku, da jednostavno kažemo molimo Vas letite do Nirnberga, Minhena ili nekog drugog grada. Sa stanovišta aerodroma svaka destinacija i svaka avio-kompanija je poželjna. - istiće Stanković 
Govoreći o letovima Wizz Air i realizovanom saobraćaju u protekloj godini, Stanković ističe da je do sada Wizz Air bez zamerki, ističući pritom podatak da je na kraju 2015.godine sa aerodroma letelo više od 36.200 putnika, što je apsolutni rekord još od 2006.godine, za samo 6 meseci od uspostavljenja redovnog saobraćaja na aerodromu.
- Mi sa Wizz Air-om više govorimo o operativni poslovima, komuniciramo naravno i po pitanju otvaranja novih linija. Nikakvih zamerki do sada nije bilo. Nadamo se da će nas Wizz Air u nekom skorijem periodu iznenaditi sa nekom novom linijom. - rekao je Stanković za RTV Belle Amie 
Prema Stankovićevim rečima u poslednja dva meseca niški aerodrom je bio nešto aktivniji zbog magle na aerodromu Beograd kada je samo od strane nacionalne avio-kompanije Air Serbia sletelo 12 aviona.


Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / RTV Belle Amie

6 коментара: