PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 16. јун 2016.

Destinacija Ajndhoven

Evoluon kongresni centar, Ajndhoven; (foto: thisiseindhoven.nl)
Filipsov muzej
(foto: thisiseindhoven.nl)
Grad poznat po čuvenom fudbalskom klubu, proizvođaču kamiona i elektronike, nova je destinacija u ponudi sa niškog aerodroma zahvaljujući avio-kompaniji Wizz Air koja je početak najavila za 1.avgust.

Smešten na jugu Holandije u provinciji Severni Brabant, peti je  grad po veličini sa preko 210 hiljada stanovnika. Grad za koji najviše čulo makar na našim prostorima zahvlajujući poznatom fudbalskom klubu PSV, više puta prvaku Holandije.

Ovaj grad, pored fudbala poznat je kao i grad elektornike, u kome je smeštena čuvena fabrika za proizvodnju električkih aparata Filips (eng. Philips). Takođe u ovom gradu će proizvode i sa trake izlaze čuveni holandski kamioni DAF.

Neke od turističkih lokacija koji treba posetiti:

Muzej DAF kamiona

Filipsov muzej

Muzej Anjdhovena

Muzej fudbalskog kluba PSV

Opservatorija

Evoluon kongresni centar karakterističan po NLO izgledu

Muzej Van Abbe

Augustinova katedrala


Još jednom Vas podsećamo da će Wizz Air ka ovoj destinaciji leteti 2 puta nedeljno, ponedeljkom i petkom i da avio-kartu možete naći po promo ceni od 19,99evra ili 2.299 dinara.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

 1. Interesuje me cena karte za 31.10.216 za Ajdhoven iz Nisa u jednom pravcu kao i cena karte Nis - Ajdhoven sa za 31.10.2016 odlazak sa povratkom 04.11.216. godine.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovani gospodine Saviću,
   cene karata mozete proveriti preko sajta Wizz Air-a.
   Srdačan pozdrav,
   portal Fly from Niš

   Избриши