PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 16. јун 2016.

Fly from Niš na letovima prekookeanskim avionom Air Serbia-e do Banja Luke i Zagreba

A330 Air Serbia-e na prvom letu u Banja Luci (foto: Fly from Niš)
Nacionalna avio-kompanija Air Serbia od prošle nedelje započela je sa novim avionom u svojoj floti Erbasom tipa A330-200 koji od 23.juna startujte da leti za Njujork sa trenažnim letovima do nekih ex-YU destinacija između ostalog i do Banja Luke(prvi let) i Zagreba gde smo iskoristili priliku da zahvaljujući promotivnim cenama avio karata iskusimo letove ovom prekookeanskom pticom preko aerodroma Beograd.
Svako sedište opremljen IFE monitorom (foto: Fly from Niš)

Ovi letovi se realizuju u okviru redovnih linija Air Serbia i to po promotivnim cenama avio karata. Sam avion na platformi aerodroma Beograd izgleda impozantno i to je prvi avion ovog tipa u floti nacionalnog prevoznika još od 2005.godine. Mnogobrojna i ljubazna posada sastavenja od 10 članova kabinskog osoblja i 3 pilota na ovim letovima garantovala je da će ovi letovi biti kako treba. Ulaskom u avion čeka vas veoma prijatna muzika praćena promotivni video prilozi turističkih mesta u Srbiji i Air Serbia-e.

Raspored sedišta 2-4-2 i 2-3-2 (foto: Fly from Niš)


Putnički terminal aerodroma Banja Luka (foto: Fly from Niš)
Avion je pre otpočinjanja svojih prvih komercijalnih letova bio na menjanu enterijera u Abu Dabi koji moramo priznati izgleda sasvim lepo. Avion ima kapacitet 236 putnika u ekomoskoj klasi (2-4-2 i 2-3-2) i 18 sedišta u biznis klasi(1-1-1).

Sedišta raspolazu sa IFE monitorima osetljivim na dodir na kojim Vam je omogućeno da tokom trajanja leta gledate filmove, igrate igrice informišete se o samoj kompaniji ili već pratite na sopstvenom monitoru sve karatkeristike leta u realnom vremenu. Prostor za noge je ima dovoljan razmak između sledišta tako da let bude komforan.A330 na aerodromu Zagreb (foto: Fly from Niš)

Na našim letovima koji su trajali kratko u proseku 35 minuta služeni su ukusni sedviči i voda, no koliko je ovo bio jedan od bržih letova u odnosu na standarne kada na njima lete manji tipovi vazduhoplova, govori i podatak da čim je hrana poslužena avion se već približavao i nalazio u fazi sletanja ka svojim završnim destinacijama.
Praćenje leta u realnom vremenu(foto: Fly from Niš)
Sletanja, poletanja i kao i sama faza ovih letova iz ugla nas putnika protekla su vrlo dobro uz malo turbulencija i glatkim sletanjem i poletanjem.

Naš portal je na ovim letovima išao i sa grupom niških avio-spotera koji su detaljnije zabeležili neke od faza naših letova što ćete moći uskoro da pogledate u video prilogu, kao ii da vidite kako je proteklo slikanje aviona(avio-spoting) na aerodromu Zagreb i pročitati njihove utiske o tome, ali i o letu sa A330 Air Serbia.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар