PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 21. јун 2016.

Mihajlović: Država je dosta uložila u aerodrom Niš i nastaviće na dalje da ga razvija

Država nastavlja da pomaže razvoj aerodroma (foto arhiva FFN)
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da je država dosta uložila u niški aerodrom "Konstantin Veliki" kako bi mogao da radi tokom cele godine 24h dnevno, i da će u tom smislu nastaviti da ga razvija.
- Ono što već radimo u prethodnih godinu i po dana jeste Niš. Puno je uloženo da bi mogao da se koristi kao aerodrom 12 meseci u toku godine i 24 časa , bez obzira na vremenske prilike. To je ranije bio problem, ali smo to rešili. Imamo avio-kompanije koje lete do nekih gradova van Srbije. - istakla je Mihajlovićeva
Prema njenim rečima strategija države u narednom periodu da pored Beograda i Niš bude centar vazdušnog, drumskog i železničkog saobraćaja.
- Verujemo da će se Niš dodatno razvijati, budući na sve infrastrukturne transportne koridore koji sada počinju da se razvijaju, Niš je sigurno centar, kao i Beograd, u narednom periodu. To je strategija za narednih 5-7 godina. - rekla je ministarka Mihajlović, a prenosi Tanjug
Podsećamo Vas da Wizz Air sa niškom aerodroma leti na redovnim linijama do Bazela i Malmea, da od 1. odnosno 20.avgusta startuje sa novim destinacijama i to do Memingena, Ajndhovena i Dortmunda. Najveća niskotarifna avio-kompanija pokrenuće svoj prvi let za Berlin 4. septembra, dok će od zimskog reda letenja startovati do Diseldorfa (Weeze), Bratislave i Milana (Bergamo).


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар