PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 10. јун 2016.

Ryanair za sada ne planira otvaranje baze u Nišu

Za sada baza nije u opciji, ali su moguće nove linije (foto: ryanair.com)
Uvođenje novih linija ka Diseldorfu(Weeze) i Milanu(Bergamo) prema rečima Chiara-e Ravara-e predstavnice Ryanair-a ne znači da će ova najveća niskotarifna avio-kompanija uskoro otvoriti bazu, ali nije isključena mogućnost da se do kraja godine najavi još neka nova linija.

Ryanair će postepeno pratiti razvoj svojih linija i na osnovu toga donositi dalje odluke koje se tiču i novih linija, ali i razmatranja mogućnosti o otvaranju svoje baze u Nišu.
- Stacioniranje aviona u Nišu trenutno nije opcija u bližoj budućnosti, ali se sa Ryanair-om stvari dešavaju jako brzo. Svakako to ne znači da Ryanair neće nastaviti da širi svoje operacije iz Niša i nastavi da doprinosi povećavanju broja putnika. - istakla je Ravara, sales manager Ryanair-a
Prema rečima predstavnika Ryanair-a Niš je na takvom strateškom mestu da odgovara razvoju ove avio-kompanije, jer Ryanair upravo sarađuje sa regionalnim aerodromima, a prva italijanska destinacija iz Niša odnosno aerodrom Bergamo je primer kako je dolazak ove niskotarifne kompanije uspeo da taj aerodrom razvije.

Niški aerodrom će po prvi put u svojoj istoriji od zimskog reda letenja ponuditi direktne redovne linije ka čak 7 destinacija u Evropi, što je do pre skoro tri godine nakon odlaska Montenegro Airlines-a iz Niša bilo nezamislivo da može tako nešto da se dogodi i dogodilo se.

Podsećamo da sa aerodroma "Konstantin Veliki" možete leteti na redovnim linijama Wizz Air-a ka Bazelu i Malmeu, a od 20.avgusta i ka Dortmundu. Ryanair sa prvom linijom do Berlina startuje od 4.septembra, dok od zimskog reda letenja kreće sa letovima do Diseldorfa Weeze(30.oktobar), Bratislave (31.oktobar), Milana Bergamo (1.novembar).


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар