PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

четвртак, 09. јун 2016.

PRIJATNO IZNENAĐENJE! Ryanair uvodi još dve nove linije do Milana i Diseldorfa

Već od novembra 4 aktivne linije Ryanair-a iz Niša (foto: ryanair.com)
Niskotarifni avi-prevoznik Ryanair danas je na konfereciji za medije prijatno iznenadino sve prisutne novinare najavom da će uvesti još dve nove linije i to od 30.oktobra ka Diseldorfu(Weeze) i 1.novembra ka Milanu(Bergamo) .

Kako je predstavnica Ryanair, Chiara Ravara, istakla je da se oni raduju što mogu da ponude dodatne linije i da su nove linije idealne za poslovne i turističke putnike.
- Ryanair se raduje objavljivanju dve nove linije iz Niša do Diseldorfa(Weeze) i Milano(Bergamo) sa po dve operacije nedeljno počevši od 30.oktobra odnosno 1. novembra ove godine. Nove linije su idealne kako za poslovne tako i za privatne potrošače, a radujemo se i otvaranju dodatnih linija u budućnosti. - kazala je Ravara 
Ryanair će proslaviti objavu novih linija od zimskog reda letenja iz Niša puštanjem u prodaju avio karata sa početnom cenom od 19,99evra za period putovanja u novembru mesecu. Akcija promotivnih cena traje do 14.juna u ponoć i one se mogu kupiti na sajtu Ryanair-a. 

Sa nove dve linije odnosno ukupno 4, Irski niskotarifni avio-prevozilac će na godišnjem nivou prevoziti 120.000 putnika.

Naš portal će opširnije pisati o novim destinacijama koje je najavio Ryanair danas u Nišu i koje će te uskoro moći da pročitate.

Podsećamo Vas da će Ryanair sa svojom prvom linijom ka Berlinu startovati od 4.septembra , odnosno od 31.oktobra ka Bratislavi. Takođe podsećamo da iz Niša trenutno možete leteti do Bazela i Malmea, a od 20.avgusta i do Dormunda.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

  1. Анониман09. јун 2016. 16:47

    Sve je ovo super samo da se ne zalete previse. Mada znam da ce sad vec mnogi Beogradjani leteti do Berlina iz Nisa, jer er Serbija ima veoma visoku cenu na svom svakodnevnom do Berlina. Milano je pun pogodak. Ta linija je od extremne vaznosti iz jednog razloga: million konekcija ka celoj Evropi!!! Cestitam.

    ОдговориИзбриши