PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 15. јун 2016.

Wizz Air uvodi nove linije do Ajndhovena i Memingena

Nove linije iz Niša od 1.avgusta (foto: Fly from Niš)
Wizz Air je danas najavio uvođenje novih linija iz Niša ka Ajndhovenu u Holandiji i Memingenu(Zapadni Minhen) u Nemačkoj od 1.avgusta, čime je svoju ponudu proširio na ukupno pet destinacija iz Niša.

Direktorka službe za odnose sa medijima Wizz Air-a, Tamara Valoa izjavila je ovim povom da je ova avio-kompanija oduševljena što može da putnicima iz Niša, pored već najavljenog Dortmunda od 20.avgusta, ponudi nove linije koje će doprineti još većem povezivanju ljudi i većem broju turista u Srbiji.
- Avgust će biti mesec u kome ćemo imati mnogo razloga za slavlje. Naše tri nove linije do Nemačke i Holandije proširiće najveću mrežu low-cost letova iz Srbije, omogućivši srpskim putnicima veći izbor destinacija za odmor ili posao ovog leta, ali u isto vreme i podstičući dolazak stranih turista u Srbiju. Kao jedina avio kompanija koja leti iz Beograda i Niša, radujemo se privlačenju još većeg broja putnika na naše letove iz Srbije, koji će biti u prilici da lete sa nama i da uz niske cene avio karata iskuse našu sjajnu uslugu tokom leta za koju su zaslužne upravo naše srpske kolege. - kazala je Valoa
Karte za nove dve destinacije već su puštene u prodaju po ceni od 19,99evra odnosno 2.299dinara. Avioni ove kompanije leteće iz Niša ponedeljkom i petkom.

Podsetimo da sa niškog aerodroma Wizz Air-om možete leteti na redovnim linijama do Bazela i Malmea, pored ove dve nove linije od 1.avgusta do Ajndhovena i Memingena, a od 20.avgusta leteti i do Dortmunda. I Ryanair takođe će od 4. septembra krenuti sa svojim linijama i to prvo ka Berlinu, a krajem oktobra i početkom novembra ka Dizeldorfu(Weeze), Bratislavi i Milanu(Bergamo).


Tekst: A.P.
Fly from Niš

11 коментара:

 1. Анониман15. јун 2016. 11:19

  da li ce moci aerodrom pa "isprati" sve te letove. Morace zgrada da se malo preuredi ako se nastavi ovakav trend povecevanja linija.

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман15. јун 2016. 11:29

  Hocemo Nis-Zeneva Vizerom koji vec ima linije ie Nisa a i iz Zeneve.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Анониман15. јун 2016. 16:22

   Ima Bazel i od jeseni Milano,tako da sumnjam da će biti još 1 linija u tom potezu

   Избриши
 3. Анониман15. јун 2016. 13:09

  NE ZBUNJUJTE ONE KOJI MOŽDA NE ZNAJU. ILI JE MINHEN ILI JE MEMINGEN , JER SU GRADOVI UDALJENI JEDAN OD DRUGOG OKO 115km .

  ОдговориИзбриши
 4. Анониман15. јун 2016. 14:47

  Hvala Wizz-u za Memmingen!

  ОдговориИзбриши
 5. Анониман15. јун 2016. 15:16

  Ko se budi ?JUG SE BUDI.IDEMO NIŠ

  ОдговориИзбриши
 6. Анониман16. јун 2016. 01:07

  Dajte Frankfurt Han!Time biste poktili taj deo Nemacke i nas u Francuskoj i Luksemburgu!

  ОдговориИзбриши