PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 23. март 2018.

Iznajmljivanje vozila sa profesionalnim vozačem - jednostavniji način vožnje do željene destinacije

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Bilo da planirate da se prevezete od ili do niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ili da posetite neku manifestaciju širom Srbije sa Vaše kućne adrese, transfer agent niškog aerodroma nudi Vam i opciju ugovorenog prevoza.

Iznajmljivanje vozila sa profesionalnim vozačem je jednostavniji način da se do određene željene destinacije prevezete bez većih problema udobno, brzo i sigurno zahvaljujući savremenom voznom kartu koji raspolaže "Transfer & Travel".

Do sada su nas, poručuju, koristili mnogi poznati i manje poznati ljudi i predstavnici raznih kompanija i organizacija. Oni ističu i veliku ulogu koju su imali prilikom nedavnog snimanja nove RTS-ove serije "Koreni" gde su bili logistički partner na ovom projektu.

Vaš prevoz je naša briga! - poručuju iz "Transfer & Travel"

Pozovite ih već danas i obezbedite Vašu sigurni prevoz već danas. Više informacija možete dobiti putem telefona(uključujući i Viber) (+381) 62 741 111, a naravno možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu "FLY FROM NIS".
Tekst: A.P.
Fly from Niš

***PROMO TEKST***

Нема коментара:

Постави коментар