PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 05. март 2018.

Ryanair-om ka 5 destinacija širom Evrope i tokom 2019.godine

Ryaanir leti i tokom naredne zime; ilustracija (foto: Aerodrom Niš)
Puštanjem u prodaju karata preko zvaničnog sajta za narednu zimsku sezonu 2018/2019, niskotarifni avio-prevoznik Ryanair tako je najavio da će nastaviti da leti ka 5 destinacija širom Evrope sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu.

Ryanair će tako leteti po dva puta nedeljno i to ka Bratislavi (ponedeljak i petak), Milanu odnosno aerodromu Bergamo (utorak i subota), Diseldorfu odnosno aerodromu Weeze (četvrtak i nedelja), Berlinu odnosno aerodrom Šonefeld (četvrtak i nedelja), Stokholmu odnosno aerodrom Skavsta (utorak i subota).

Najavom letova ka Bratislavi i tokom naredne zimske sezone, Ryanair će tako ući u "borbu" zajedno sa Wizz Air-om na opsluživanju putnika iz Slovačke odnosno Austrije. Putnici će biti u prilici da već od 15.11. kada Wizz Air uspostavi liniju do Beča da lete čak 5 puta nedeljno, odnosno ponedeljkom i petkom za Bratislavu (Ryanair) odnosno utorkom, četvrkom i subotom za Beč (Wizz Air).

Ryanair će ka Stokholmu naredne zimske leteti, kao i tokom ove, svakog utorka i subote.

Ukoliko već sada planirate da kupite kartu, cene se kreću već od 24,47€ za Diseldorf odnosno aerodrom Weeze i Milano odnosno aerodrom Bergamo, 27,53€ za Berlin i  Stokholm odnosno aerodrom Skavsta i 29,57€ za Bratislavu.

Karte možete kupiti preko njihovog sajta ili u bilo kojoj turističkoj agenciji koja prodaje karte širom Srbije, kao i na niškom aerodromu "Konstantin Veliki".


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар