PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 17. март 2018.

Do Beograda sa Aerodroma Niš već od 1410 dinara!

ilustracija; (foto: Marko Stojković, Fly from Niš)
Planirate da letite skoro do Niša, a kasnije da nastavite put Beograda? Zvanični transfer agent "Transfer Airport Niš" skoro svakodnevno prevozi putnike do Beograda sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki".

Prevoz putnika se vrši u skladu sa redom letenja Ryanair koji saobraća iz/ka Nišu na 5 destinacija širom Evrope. Uz to postoji mogućnost i da Vaš transfer obezbedite ukoliko dolazite iz Bazela (Wizz Air) ili Ciriha (SWISS).

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Cena karte se do 3 dana pre Vašeg putovanja može kupiti na njihovom sajtu ili na aerodromu "Konstantin Veliki" po ceni već od 1410 dinara (12€).

Putnici se prevoze savremenim tipovima mini buseva sa 8, 11 ili 16 sedišta. Svaki minibus opremljen je bespatnim internetom (WiFi) 4G.

Cena Vašeg putovanja ovom vrstom prevoza može biti i manja ukoliko izlazite ranije pre Beograda odnosno nekih od gradova i opština na putnom pravcu E-75 (A-1) (putnici se ostavljaju kod isključenja sa auto-puta odnosno kod naplatnih rampi). Više o tome možete se informisati ovde.

"Vaš prevoz je naša briga!" - poručuju iz "Transfer Airport Niš"

Više informacija možete dobiti putem telefona(uključujući i Viber) (+381) 62 741 111, a naravno možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu "FLY FROM NIS".

-----------------------------------------------------------------------
Ugovorenim prevozom do kućne adrese širom Srbije


"Transfer Airport Niš" nudi Vam mogućnost transporta i do drugih gradova širom Srbije u vidu usluge "UGOVORENI PREVOZ". Cena prevoza zavisi od destinacije(kilometraže), ali Vas njihov vozač odvozi i dozovi sa Vaše kućne adrese.  Ovom vrstom prevoza možete stići i do Kopaonika ili Stare Planine.

-------------------------------------------------------------------------

Tekst: A.P.
Fly from Niš

***PROMO TEKST***

Нема коментара:

Постави коментар