PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 02. март 2018.

Zimske službe Aerodroma Niš rade 24h kako bi se svi letovi realizovali

ilustracija (foto: Aerodrom Niš)
U prethodnih nekoliko dana za nama, kao i tokom sinoćnog dana, zimske službe Aerodroma Niš nepreknidno su dežurale i radile na održavanju poletno-sletne staze odnosno piste i drugih površina kako bi se avio-saobraćaj odvijao prema redu letenja.

ilustracija (foto: Aerodrom Niš)
Sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ističu da su ekipe zimske službe radile po 24h i održavale pistu prohodnom i da su zahvaljujući velikom zalaganju radnika letovi svih avio-prevoznika realizovani bez ikakvih problema prema ustaljenom redu letenja u prethodna nekoliko dana uprkos jakom snežnom nevremenu. Jedino je u nedelju, 25.februara, let za Berlin kasnio iz razloga složenih meteo uslova koji je nakon par sati odleteo. Putnici koji su tada trebali da slete u Niš, vratili su se preko Sofijskog aerodroma organizovanim autobuskim prevozom do niške vazdušne luke.

Inače niški aerodrom biće od sada danonoćno otvoren za eventualne alternativne letove odnosno za one avione koji zbog složenih meteo uslova nisu u mogućnosti da slete na aerodrom Beograd.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар