PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 02. новембар 2016.

Ipak je dug put do potencijalno novih avio-kompanija koje bi letele iz Niša

ilustracija;(foto: Fly from Niš)
Niški aerodrom ove godine može da se pohvali otvaranjem velikog broja linija, čak 7, kao i dolaskom najveće niskotarifne avio-kompanije Ryanair. No i pored najava da bi do kraja oktobra moglo da se sazna ime još jednog avio-prevoznika, za sada se ipak to čini da je daleko.

Najava da bi sa niškog aerodroma mogla da uskoro poleti još jedna avio-kompanija, direktor aerodroma "Konstantin Veliki" , iako on to nije najavio, kaže da su pregovori koji se vode sa avio-kompanijama dugi i da je potrebno minimun godinu dana da bi poleteli prvi avioni.
- Pregovori sa avio-kompanijama su dugi. Kada krene razgovor, prvi mejlovi da se razmenjuju, sa avio-kompanijama do prvih letova prođe najmanje godinu dana. Tako da kada se sve to finalizira dobićete od mene informaciju da li je to neka poznata ili neka manja avio-kompanija. - rekao je Đurđanović
Kada je reč o eventualno ponovnim čarter letovima do Moskve kao prethodne dve godine, Đurđanović kaže da za sada nema najava za čarter letove i da ako ih bude bilo javnost će biti na vreme obaveštena.

Podsetimo da je gradonačelnik Niša Darko Bulatović ranije tokom ove godine izjavio, a povodom dolaska najveće niskotarifna avio-kompanija Ryaniar, da se planira uvođenje novih destinacija naredne godine poput Pariza, Malte, Barselone, te letova ka Crnoj Gori i Turskoj.

Kako je juče i sam direktor aerodroma Niš rekao svečanim dočekom prvog leta iz Milana odnosno aerodroma Bergamo, niška vazdušna luka zvanično je zaokružila ukupno 9 destinacija u svojoj ponudi koja će nuditi svojim putnicima tokom zimskog reda letenja.

Sa niškog aerodroma možete trenutno leteti Wizz Air-om ka Bazelu, Malmeu, Ajndhovenu, Memingenu, Dortmundu, a Rynanair-om ka Berlinu, Diseldorfu odnosno aerodromu Weeze, Bratislavi i Milanu odnsno aerodromu Bergamo.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар