PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 29. новембар 2016.

"WIZZ Go" nova tarifna opcija Wizz Air-a za štedljive putnike


Ilustracija; (foto: Fly from Niš)

Wizz Air danas uvodi novu tarifnu opciju u svoju ponudu. "WIZZ Go" je dodatna opcija uz postojeću "WIZZ Plus" (ranije "Plus Fare") zbirnu ponudu kojom se putnicima omogućava dodatna fleksibilnost.

Obe tarife "WIZZ Go" i "WIZZ Plus" nude putnicima pakete usluga uz popuste u odnosu na "Basic" tarifu (koja uključuje samo prevoz i mali kabinski prtljag) i predstavlja zbir dodatnih usluga koje se inače mogu rezervisati pojedinačno, čime se ubrzava proces rezervacije.

(foto: Wizz Air)
Nova "WIZZ Go" tarifa je dizajnirana za štedljive putnike, koji vole jeftine karte i dobre ponude, a koji koriste najpopularnije WIZZ proizvode i usluge. "WIZZ Go" uključuje veliki ručni (kabinski) prtljag, 23kg čekiranog prtljaga i i izbor sedišta (sem u prvom redu i redu sa više prostora - extra legroom seats).

Prema rečima komercijalnog direktora Wizz Air-a ovo je srednje rešenje za sve putnike koji žele nešto više u odnosu na ono što dobijaju sa standardnom uslugom

- Osmislili smo WIZZ Go za naše štedljive putnike koji ne žele da razmišljaju o izboru sedišta ili prtljagu. Ova tarifa predstavlja srednje rešenje i kao takvo biće primamljiva našim putnicima koji žele više od osnovne tarife, ali i dalje ne žele da koriste sve usluge koje su sadžane u WIZZ Plus tarifi. Kako imamo putnike sa različitim željama i potrebama, trudimo se da izađemo sa ponudom koja će na najbolji način zadovoljiti sve njih - rekao je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Air-a

Wizz Air-ova "WIZZ Plus" tarifa nudi još više dodatnih usluga i povlastica za putnike, koji žele da koriste fleksibilna pravila i da uživaju u maksimalnom komforu tokom celog svog puovanja: od rezervisanja karte putem interneta do dolaska na željenu destinaciju. "WIZZ Plus" uključuje 32kg čekiranog prtljaga, veliki ručni (kabinski) prtljag, aerodromsko čekiranje, WIZZ Flex opciju koja omogućava promenu datuma putovanja, izbor sedišta (uključujući i prvi red i red sa više prostora - extra legroom) kao i prioritetno ukrcavanje na let (uz mogućnost unošenja dodatne male ručne torbe u kabinu).

Počevši od danas, WIZZ-ovi putnici mogu rezervisati kartu preko sajta wizzair.com prema WIZZ Go i WIZZ Plus tarifama na svim linijama avio-kompanije kojih ima preko 450.


Fly from Niš / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар