PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 01. новембар 2016.

Od danas Ryanair-om i do Milana odnosno aerodroma Bergamo

Prvi putnici za Milano (foto: Fly from Niš)
Ryanair zvanično je danas počeo da leti i ka svojoj četvrtoj destinaciji iz Niša za Milano odnosno aerodrom Bergamo, svakog utorka i subote.

Direktor aerodroma "Konstantin Veliki" Vladica Đurđanović istakao je metaforički da su snovi oko velikog broja linija iz Niša konačno postali java, te da je ovim zaokružen zimski red letenja sa ukupno 9 destinacija.
- Aerodrom Niš snove pretvara u javu. Ono što su nišlije sanjale, mi sada imamo. Zaokružujemo red letenja sa 9 linija. Danas imamo prvi let na relaciji Milano odnosno aerodrom Bergamo. Svaka linija donosi najmanje 30.000 putnika na godišnjem nivou. Ovom linijom do kraja godine imaćemo preko 120.000 putnika. - rekao je Đurđanović
Cena karte do Milana već od 7,99evra (foto: Fly from Niš)
Aerodrom je konačno posle 30 godina postao funkcionalan u svakom obliku, te ponovo istakao da će grad pratiti razvoj aerodroma i uz pomoć Vlade Srbije ulagati u njegovo opremanje.
- Ono što smo svi decenijama sanjali da aerodrom bude u punoj fukciji na korist svih naših sugrađana, građana juga i jugoistoka Srbije i konačno se to ostvaruje. - rekao je Bulatović
Ka Milanu odnosno aerodromu Bergamo možete leteti svakog utorka i subote čija se cena karte kreće već od 7,99 evra u jednom smeru.

Podsećamo Vas da Ryanair već uveliko redovno leti ka Berlinu  i od pre par dana do Diseldorfa odnosno aerodroma Weeze i Bratislave. Pored ove avio-kompanije, iz Niša leti još od prošle godine i mađarski niskotarfni avio prevoznik Wizz Air koji je, pored Bazela i Malmea, od avgusta ove godine počeo da redovno leti i do Memingena, Ajndhovena i Dortmunda.

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар