PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 02. новембар 2016.

Putnici: Autobus više nije opcija

Izuzetno niske cene avio karata privlače putnike da lete iz ili do Niša;
ilustracija ;(foto: Fly from Niš)
Nove linije koje su se u predhodna tri dana otvarale na niškom aerodromu privukao je veliki deo putnika, koji zbog izuzetno niskih cena avio-karata dolaze iz svih delova Srbije, ali i susedne Makedonije.

Kao jedan od prednosti uspostavljanja linije do Bratislave putnici navode da im ova linija dosta znači imajući u vidu da do ovog dela Srbije ne moraju više da putuju autobusom i po 12 sati.
- Busom traje dosta dugo nekih 12 do 13 sati, ali je avionom baš dobro. Let je trajao sat vremena i usluga je bila na nivou. - rekao je jedan od prvih putnika koji je doleteo iz Bratislave.
I drugi putnici na ostalim linijama se slažu u jednom da su karte u odnosu na druge aerodrome u okruženju 5 do 6 puta jeftinije što kako kažu zaista se ispati doći iz ostalih delova Srbije i okruženja i leteti iz Niša.

Cene karata prema dostupnim podacima na sajtu Ryanair se kreću od 5 evra ka Bratilsavi i Diseldorfu odnosno aerodromu Weeze, od 8 evra ka Milanu odnosno aerodromu Bergamo, i od 10 evra ka Berlinu. Najpovoljnije cene karata na letovima Wizz Air-a iz i do Niša se mogu naći od 1799 dinara.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар