PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 21. новембар 2016.

Jeftine karte na letovima Ryanair-a u prvim mesecima nove godine

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Ryanair nudi svim svojim putnicima snižene cene karata u prvim mesecima nove 2017.godine. Na većini destinacija iz Niša tokom februara i marta meseca možete kupiti kartu već od 9,99 evra u jednom pravcu.

Bratislava jedna je od destinacija iz Niša do koje do kraja januara možete kupiti kartu i po ceni već od 4,99 evra, dok se u februaru i martu ta karta može naći po ceni od 9,99 evra.

Diseldorf odnosno aerodrom Weeze takođe je destinacija čije se cene karata čak i tokom februara mogu naći po ceni  od 4,99 evra, dok je se cena tokom marta kreće od 9,99 evra.

Milano odnosno aerodrom Bergamo je destinacija do koje možete leteti po ceni od 7,99 evra do kraja ove godine. Dok se cene karata za prva dva meseca, januar i februar, mogu naći po ceni već od 9,99 evra.

Do Berlina možete leteti veoma povoljno tokom naredne tri meseca, decembar, januar i februar, i to po ceni već od 9,99 evra u jednom pravcu.

Podsetimo Vas da će ovaj niskotarifni avio-prevoznik leteti dodatno za vreme novogodišnjih praznika i to do Bratislave i Berlina.

Opširnije o cenama karata se možete informisati i pritom ih rezervisati putem sajta ryaniar.com .


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар