PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 11. јун 2015.

Aerodrom objavio oglas za zakup poslovnog i reklamnog prostora

Aerodrom Niš objavio je oglas o sprovođenju postupka prikupljanja pisanih ponuda za zakup poslovnog i reklamnog prostora .

(foto: Fly from Niš)

JP „Aerodrom Niš“ sprovodi postupak izdavanja poslovnog prostora, koji se nalazi u Nišu, Vazduhoplovaca br. 24, u viđenom stanju bez naknadne reklamacije i bez mogućnosti izdavanja u podzakup, na vremenski period od tri godine i to:
1) Zakup sledećeg poslovnog prostora u pristanišnoj zgradi Aerodroma, radi obavljanja poslova rentiranja vozila, vršenja usluga prevoza i organizacije transporta (Rent-a-car), turističke agencije, banke, menjačnice, prodavnice, ugostiteljskih usluga – restorana
2) Zakup sledećeg poslovnog prostora u zgradi robno carinskog magacina A radi obavljanja poslova špediterskih i agencijskih usluga

3) Zakup sledećeg poslovnog prostora u obezbeđivanoj restriktivnoj zoni aerodroma

4) Zakup sledećeg poslovnog prostora na kompleksu robno – carinskog terminala

JP „Aerodrom Niš“ sprovodi postupak izdavanja reklamnog prostora, koji se nalazi u Nišu, Vazduhoplovaca br. 24, u viđenom stanju bez naknadne reklamacije i bez mogućnosti izdavanja u podzakup, na vremenski period od tri godine. Zakup reklamnog prostora na ostalim pozicijama i to sledeći:
1) Reklamni prostor u holu pristanišne zgrade

2) Reklamni prostor u odlazećem gejtu

3) Reklamni prostor u dolazećem gejtu

4) Ostale pozicije

5) Brošure

6) „Outdoor“

Opširnije na sajtu aerodroma.


Fly from Niš Team / Aerodrom Niš

Нема коментара:

Постави коментар