PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 19. јун 2015.

Moguće nove linije ka Crnoj Gori i Nemačkoj

Ilustracija (foto:home.bt.com)
Direktor aerodroma Niš, Vladica Đurđanović izjavio je danas da se vode intezivni pregovori sa nekoliko avio-kompanija koje su zanteresovane za letove iz Niša.

Kako je rekao  avio-kompanije zainteresovane su da lete do Tivta, ali i da preko Osijeka lete do Štutgarta, Minhena i Frankfurta.
,,Ima zainteresovanih avio-komapanija koje žele da lete iz Niša do Tivta, zatim preko Osijeka do Frankfurta, Štutgarta i Minhena." - kaže Vladica Đurđanović
Đurđanović je rekao da odgovore od avio-kompanija treba očekivati veoma brzo, ako lete do Tivta, jer sezona već počinje.

Na pitanje novinara da li Air Serbia planira da leti iz Niša, direktor aerodroma kaže da su im predložili da lete do Beča, ali da odgovor sa njihove strane nisu dobili.
,, Mi smo održali 5.juna veličanstven skup privrednika i turističkih radnika na aerodromu, koji su pozvali Air Serbia-u, domaću avio-kompaniju da krene sa letovima iz Niša, jer postoje svi finansijski uslovi. Ne bi to bili letovi sa gubitkom, ideja je da domaća avio-kompanija ima letove iz Niša i predložili smo liniju Niš-Beč zato što je ta linija izuzetno profitabilna i svaka avio-kompanija koja leti imaće samo puno uspeha, a ne neuspeha."-istakao je Đurđanović
Prema Đurđanovićevim rečima otvaranja baze Wizz Air-a u Nišu možemo da očekujemo tokom 2016.godine, nakon usvajanja Plana detaljne regulacije kojom će biti predviđena lokacija za izgradnju hangara neophodnog za smeštaj jednog njihovog aviona i njihovih avio-mehaničara.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

2 коментара: