PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 01. јун 2015.

Peticijom do otvaranja aerodroma "Morava" u Kraljevu

Vidimo se što pre na Aerodromu "Morava"!-poručuju autori peticije
(foto: www.vrnjacka-banja.co.rs)
Grupa građana iz Centralne Srbije pokrenula je onlajn peticiju za otvaranje Aerodroma "Morava" u Kraljevu. Od subote, kada je peticija i pokrenuta, do sada prikupljeno je preko 730 potpisa.

U pozivu za potpis, se kaže:
,,Ko je za ovu ideju,ko je za što brže otvaranje Aerodroma "Morava" Lađevci kod Kraljeva, za bolju vezu građana centralne Srbije sa svetom.Zaslužujemo li mi to kao ravnopravni građani Srbije u 21.veku? - pitaju se oni."
Potpisnici peticije podrzavaju ovu ideju da se i 3. aerodromu u zemlji, pored Niša i Beograda, otvori za međunarodni saobraćaj. Dok je nekim od potpisnika aerodrom na samo 500 metara od kuće, nekima je kuća od koje su sticajem prilika morali da odu u inostranstvo za boljim životom autobusom udaljena 22 časa.
,,Aerodrom ''Morava'' mi je bukvalno 500 metara od kuce. Zasto bih putovala satima,kada mogu i pesice doci do aedroma. PODRZAVAM OVO ! NADAMO SE POZITIVNIM REZULTATIMA. "
,,Zato sto zelim sto pre da doletim u moj kraj avionom. Sa malim detetom je tesko putovati 22 sata u autobusu ili u kolima. Nadam se da ce brzo proraditi aerodrom!"- samo neki od komentara potpisnika peticije

Autori peticije nadaju se da će njihov apel uroditi plodom i da će se nešto pokrenuti sa mrtve tačke.Oni se takođe nadaju da će peticija, kada bude imala dovoljno veliki broj potpisnika stići do nadležnih u Beogradu.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

2 коментара: