PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 25. јун 2015.

Wizz Air otpočeo sa letovima iz Niša

Prvi putnici iz Malme-a (foto: Fly from Niš)
Niskobudžetna avio-kompanija Wizz Air danas je sa niškog aerodroma uspostavila svoju prvu redovnu liniju ka Malmeu. Avion je dočekan svečano, kako to dolikuje svetskim aerodromima, proslakom kroz vodenu zavesu.

Nešto pre 10h na niški aerodrom sleteo je Wizz Air iz Malmea sa 175 putnika, dok je 30-tak minuta kasnije iz Niša ka Malmeu odleteo 74 putnika.

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović rekao je da je veoma ponosan na ovu redovnu liniju kao i na novu liniju koja će startovati od ponedeljka za Bazel.

Prvi putnici iz Niša, njih 74, odletelo ka Malme-u
(foto: Fly from Niš)
- Od danas je krenula nova linija, redovna linija. Mi smo ponosni kada kažemo redovna linija. Za Malme svakog utorka, četvrtka i subote. Mi se ponosimo time što ćemo već u ponedeljak imati start još jedne linije, a to je linija za Bazel svakog ponedeljka i petka. Velika je ovo stvar za sve nas mnogo smo truda uložili da bi imali danas ovaj događaj, predivan događaj, sletanje i poletanje Wizz Air-a. Nadam se da će ovakvih linija da bude što više, jer sem putničkog saobraćaja i kargo saobraćaja sve to utiče na investicije Wizz-a , i na prosperitet celog ovog regiona.-rekao je Đurđanović

Predstavnica Wizz Air-a istakla je da je ovo veoma značajan dan ne samo za Wizz Air, već i za niški aerodrom "Konstantin Veliki".
Gradonacelnik Niša i direktor Aerodroma i ostali predstavnici
grada kao i predstavnica Wizz Air-a (foto: Fly from Niš)
- Današnji dan je veoma značajan za Wizz Air , zato što smo pokrenuli linije sa drugog aerodroma u Srbiji i zelimo da istaknemo da je niški aerodrom veoma značajan za našu avio-kompaniju.- rekla je predstavnica Wizz-a

Gradonačelnik Niša, Zoran Perišić istakao je da svega ovoga ne bi bilo bez podrške Ministarstva saobraćaja i SMATSA-e, i napomenuo je da je ovo veoma značaj dan ne samo za Niš nego i za ceo region. Gradonačelnik je rekao da se nada da će Wizz Air otvoriti i druge destinacije iz Niša. Govoreći o Air Serbia-i istakao je da će se tokom jula obnoviti pregovori sa nacionalnom avio-kompanijom.

Uskoro ćete na našoj fejsbuk stranici kao i na YouTube kanalu moći da pogledate fotografije i video materijal sa današnjeg otvaranja redovne linije Wizz Air-a.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

3 коментара:

  1. Анониман25. јун 2015. 14:37

    175 putnika dobro za pocetak. Nazalost ova druga cifra nije bas dobar pocetak, nadamo se da ce biti vise od 100 putnika iz Nisa. Videcemo kako ce biti ova druga linija ka Bazelu. Ipak srecno.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман25. јун 2015. 16:07

    Koliko smesno deluju ove stepenice

    ОдговориИзбриши