PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 08. јун 2015.

Bez čarter letova ovog leta

Čarter let za Antaliju 2013.godine ; ilustracija; (foto: Fly from Niš)
Iako je bilo nagoveštaja početkom marta meseca ove godine, da je turistička agencija "Fly Fly Travel" zainteresovana da pokrene čarter letove sa niškog aerodroma prema poznatim letovalištima u Grčkoj, Turskoj i Crnoj Gori, sudeći prema izjavi PR menadžera niške vazdušne luke, Ivanke Stanisavljević za portal Plusonline, tih letova ove godine ipak neće biti i pored izuzetno niskih cena aerodromskih usluga.
- Na zalost, čarter letovi su stvar i u organizaciji turističkih agencija koje za ovu letnju sezonu, očigledno, nisu našli neku svoju računicu ili pak nisu bili dovoljno zainteresovane da se potrude i takvu jednu turu organizuju ove sezone. Za sada nemamo najavljene letove ,kada pričamo o letnoj sezoni, ni ka Turskoj ni ka Crnoj Gori. Ranijih godina jeste bilo čarter letova u organizaciji turističke agencije "1A", ali to je opet stvar njihove volje, njihove organizacije i procene.- izjavila je Ivanka Stanisavljević za Plusonline.
Ivanka Stanisavljević je izjavila da se nada da će nekih novih letova biti u budućem periodu, jer postoji veliko interesovanje avio-kompanija za letove iz Niša sa kojima se vode ozbiljni pregovori. Konkretno nije mogla da kaže tačan datum početka novih letova, pošto aerodrom još uvek nije zaključio ugovor sa nekom od zainteresovanih avio-kompanija.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар