PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 05. јун 2015.

"Air Serbia" pozvana da pokrene redovne letove iz Niša

Privrednici pozvali i "Air Serbia"-u da leti iz Niša (foto: wikipedia.org)
Predstavnici privrednih udruženja i razvojnih institucija južne i istočne Srbije potpisali su danas zajedničku izjavu o učešću u razvoju i korišćenju potencijala aerodroma "Konstantin Veliki" i uputili poziv kompaniji "Air Serbia" da pokrene redovne letove iz Niša.

Niški aerodrom, na zajedničkom sastanku predstavljen je kao mesto od strateškog značaja koje popravlja investicionu klimu u ovom delu Srbije, posebno u delu prevoza robe.
"Mi sa "Air Serbia"-om imamo ugovor i oni u svakom trenutku mogu da polete iz Niša" rekao je direktor aerodroma "Konstantin Veliki" Vladica Đurđanović.
Direktor Regionalne razvojne agencije u Nišu Bojan Avramović izjavio je da je ovaj aerodrom bitan činilac ravnomernog regionalnog razvoja juga Srbije i da je ovaj skup pokazao da su za njegov razvoj zainteresovane sve važnije institucije sa ovog područja.
"Današnjom izjavom koju smo svi potpisali apelujemo na "Air Serbia"-u da sagleda ono što je video "Wizz Air", jer šaljemo lošu poruku ako imamo važne loukostere, a nemamo letove nacionalne kompanije" rekao je Avramović 
Sastanku je prisustvovao i gradonačelnik Niša Zoran Perišić, koji je podržao ideju da niški aerodrom treba da predstavlja mogućnost za sve i da ga treba iskoristiti pre svega za prevoz robe u izvoznim aranžmanima.

Izvor: Tanjug

1 коментар:

  1. Анониман05. јун 2015. 18:26

    Gde su gradonacelnici Leskovca,Vranja,Pirota,Zajecara,Krusevca,Sokobanje,Bele Palanke,Knjazevca,Babusnice,Prokuplja....???Nemoguce da NIKO nije hteo da dodje nego ih niste NI POZVALI a bilo bi bolje da jeste.A zasto ih niste pozvali?Nisu u istoj politickoj stranci?Dokle god je to razlog,bic kako je sad!
    Pirocanac iz Pariza

    ОдговориИзбриши