PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 26. јун 2015.

Utisci putnika, niska cena avio karte, dobra usluga i blizina aerodroma

Zadovoljni putnici ulaze u avion Wizz Air-a (foto: Fly from Niš)
Prvi putnici na niškom aerodromu ispričali su za današnji broj Narovnih Novina svoje prve utiske, kako oni što dočekuju svoje najmilije iz Malmea, tako i oni koji su prvi put poleteli ka ovoj destinaciji.
-Dočekujem unuka iz Švedske, a iduće subote sa suprugom letimo za Malme. Do sada smo morali do Beograda što je zahtevalo više vremena i novca, a problem je i što su u Beogradu noćni letovi, teško je obezbediti prevoz, priča Miloje Vukić čekajući da unuk izađe sa pasoške kontrole niškog aerodroma.
Konačno pun terminal putnika (foto: Fly from Niš)


-Super smo leteli, jako sam zadovoljna, stižem daleko brže neko kada sam sletala u Beograd, komentariše Jasmina Džunić, koja je nastavila put u privatnoj režiji ka Paraćinu.Boris Knežević sa ćerkicom odlučio se da doleti avionom do Niša, iako mu je krajnje odredište njegov Beograd.
-Usluga je odlučna, a za Niš smo se odlučili jer nam je cena karte u ovom trenutku odgovarala. Za rezervaciju do Beograda smo zakasnili, a i karta ka Nišu je jeftinija, kaže on.

Pre nego što su, uglavnom, naši sunarodnici odleteli za Malme, grupa od 75 putnika uredno je primljena na aerodrom i obavila formalnosti vezane za poletanje ka Švedskoj. U redu ljudi svih generacija. najveći broj već ima iskustvo letova iz Beograda, a ovi iz Niša su kako kažu, prava stvar.

Zorica Jovančić otputovala je u Malme kod ćerke i zeta da bi se vratila sa desetogodišnjom unukom u Niš.
-Putovali smo ranije do Beograda, pa taksijem do aerodroma, više nas koštao put nego avionska karta do Malmea. O potrošenom vremenu da i ne pričam. Samo neka nastave ovako, sigurna sam da će svi letovi biti puni, kaže Zorica.

Žena iz Bujanovca sa dva sina, ispratila je trećeg za Malme. Kaže da taj najstariji odlazi u goste kod rođaka i prvi put leti avionom.
-Sve je odlično, sve što nam nije jasno objasnili su nam lepo, a zbog cene karte sada i putuje, jer za put iz Beograda nismo imali para. Osim toga, mnogo brže smo stigli do Niša, a i kada ga budemo čekali brže ćemo nazad u Bujnovac, kaže ona.

Relacija Srbija-Švedska avionom dobro je poznata Milošu Rakiću već 42godine, a putovanje iz Niša za njega je idealna stvar.
-Dosta je Beograd držao monopol, ova linija je trebalo odavno da se uvede jer u Švedskoj živi ogroman broj Nišlija, Leskovčana, Prokupčana... Lično sam pisao gradonačelniku Niša da se ubrza početak letova iz Niša, jer ovo je veliki grad i zaslužuje vezu sa svetom. Prezadovoljan sam ovim. Više od 50 puta sam leteo Wizz Air-om i jako sam zadovoljan, vrlo su ljubazni, sve je čisto i uredno, a osoblje je naše, sve su Srbi.Po povoljnoj ceni mogu se kupiti ekstra sedišta, a usluga je fantastična, kaže ovaj Nišlija.
Da podsetimo da se karte za Malme mogu kupiti na na sajtu wizzair.com ili u ovlašćenoj agenciji za prodaju avio karata u Srbiji. Cena karte do Malmea se kreće od 1699 dinara pa naviše. Letovi ka ovoj destinaciji u letnjem redu letenja su tri puta nedeljno, utorkom , četvrtkom i subotom.

Letimo sa našeg aerodroma, jer je to naša veza sa svetom!

Fly from Niš Team / Narodne Novine

4 коментара:

 1. Анониман26. јун 2015. 12:14

  super...a sada Bec!

  ОдговориИзбриши
 2. Анониман26. јун 2015. 12:36

  Kada bi dosao RyanAir, to bi tek bio pravi uspeh.

  ОдговориИзбриши
 3. Анониман26. јун 2015. 12:46

  Linije za Nemacku. Memmingen i Dortmund za pocetak. Wizzair moze uvesti ove linije zato sto ima puno destinacija prema Nemackoj. Takodje ocekujem letove za Pariz. Sto se tice Beca steta sto Wizz neleti za Austriju.

  ОдговориИзбриши
 4. Dortmun je sasvim ok destinacija , veza sa Nemackom a i sa Holandijom , ja sa iz Dortmunda vozom isao do Amsterdama a do Dortmunda wizz Sofija - Dortmund , Paris i Istanbul bi bili pun pogodak za wizz , nazalos i Bec ali do Beca ne ide wizz odnosno ne leti.

  ОдговориИзбриши