PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 16. април 2016.

Cene smeštaja u Bazelu, Dortmundu i Malmeu

ilustracija (foto arhiva Fly from Niš)
Ukoliko planirate da tokom ove godine posetite u sopstevnoj režiji neki od gradova koristeći letove Wizz Air-a iz Niša, pogledajte šta sve od smeštaja možete pronaći i po kojoj ceni za period putovanja od 20.avgusta kada startuje treća destinacija Dortmund.

Koristeći najpoznatiji svetski sajt za bukiranje Booking.com možete upravo u Dortmundu da noćite po cenama od 15.600 dinara do skoro 50.000 dinara, u zavisnosti od toga da li želite odsedate u hostelu, prenoćištu, apartmanu, ili hotelu.

Za isti period smo analizirali cene i u ostalim gradovima do kojih možete doći koristeći avionski prevoz iz Niša. Tako npr. hosteli u francuskom gradicu Miluzu u blizinu aerodroma i grada Bazela, možete naći smeštaj po ceni od 16.600 dinara, dok Vam je za hostel u Bazelu potrebno od 28.000 dinara.

Cene smeštajnih kapaciteta Malmeu takođa za periodu od 20.avgusta kreću se od 23.700 dinara. Ukoliko pak planirate da posetite isključivo Kopenhagen koristeći letove preko Malmea iz Niša cene smeštaja se za hostele kreću od 18.000 dinara.

Pregled cena rađen je za period od 20.08 - 23.08. za dve osobe koristeći sajt Booking.com. Ukoliko uđete preko sajta Wizz Air-a na ovaj sajt i kasnije se registrujete na bukingu možete ostvariti dodatne popuste prilikom rezervacije Vašeg smeštaja.

Rezervacije smeštaja koje uključuje i avio karte možete izvršiti i preko sajta Wizz Tours-a.

Svakako Vam preporučujemo da ukoliko niste dovoljno vešti sa kupovinom preko interneta, to učinite Vašoj najbližoj turističkoj agenciji u Nišu i širom Srbije.


Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар