PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 21. април 2016.

Od 19.juna svake nedelje do Kaluge

Nova kompanija uskoro sleće na niški aerodrom (foto; rusline.aero)
Samo dan nakon najave da Ryanair pokreće svoj prvi let iz Niša do Berlina, nova avio-kompanija iz Rusije "Rusline" ,u organizaciji turističke agencije "R-Tours", uspostaviće redovne čarter letove liniji do Kaluge od 19.juna.

Ovo će za poslednjih 2 godine biti 3 čarter kojim će turisti iz Rusije direktno biti poveza sa ovim delom Srbije. Ovoga puta turisti će posetiti ovaj kraj tokom letnjeg perioda, gde će uživati u čarima srpskih banja ali i planina u okruženju poput Kopaonika i Stare planine.
 -Najavljeni letovi biće od velikog značaja za razvoj turizma i privrede jugoistočne Srbije. - poručuju sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki"
Ruska avio-kompanija iz Niša leteće svake nedelje do 4. septembra, aviona tipa CRJ-100 ili CRJ-200 kapaciteta do 50 putnika.

Podsetimo da je početkom januara na niški aerodrom doputovala delegacija grada Kaluge koji su tom priliko posetili Kopaonik i ostala mesta i banje u ovom regionu, a čijom su posetom bili zadovoljni i najavili da će probati da se ova dva grada međusobno povežu avio-prevozom.

Ovaj tekst biće dopunjen u toku dana sa detaljnim informacijama.
----------------------------------------------------------------------------

Aerodrom Kaluga 200km jugozapadno od Moskve

 

(foto: investkaluga.com)
Aerodrom Kaluga udaljen je 200km jugozapadno od ruske prestonice Moskve. Ovaj aerodrom je zvanično otvoren 27.maja prošle godine posle 13 godina kada je zbog lošeg finansijskog poslovanja 2001.godine zatvoren. Prvi komercijalni letovi sa ovog aerodroma su otpočeli maja prošle godine na linijama do Sankt-Peterburga , Sočija, i Braunšvajga grada u Nemačkoj.
Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара: